• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Ево неких предлога.

1 . "Uskoro migriramo forum" обавјештење се може уклонити.
2. RPCS3 - Playstation 3 emulator (vesti,development,utisci) пребацити у Old Playstation Systems подфорум.
3. Ову и ову тему пребацити у Old Nintendo Systems подфорум.
4. Додати PC таг на ову Crimson Skies тему. Као и на ову New World тему.
5. Додати раније помињане тагове у Anime подфорум - Movie, Series, Manga.
Stavka 3 odradjena.
Sto se tice RPCS3 emulatora tj stavke dva, ona ostaje tamo gde je posto je taj deo foruma namenjen emulatorima.

Last edited by a moderator:
Bilo bi super kada bi Post reply dugme ostalo zuto i lako uocljivo umesto prokletog Attach files lol

Danas sam jedno 5 puta vec roknuo Attach files umesto Post reply :/

Kada krenes da kucas da se attach zatamni, a reply ostane zuto.

Na mobilnom ne moze da se skroluje prevlacenjem preko slike, nije neki problem al eto da javim.

Mozda neki topic za razmenu igara? Radije bih ovde menjao duplikate nego smarao se sa kp. Znam da ima oglasa i ovde ali ono, da imamo nesto gde na jednom mestu mozemo da vidimo ko sta ima i sta mu treba.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Sto da ne, super je ideja. Otvori temu u Flea Market delu foruma, mislim da je tu najprikladnije.

Will do. Samo bar deo duplikata da popisem pre otvaranja :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

A0C2D7D7-E6EC-4193-BCB2-AF5EA57BC8EE.jpegBilo bi dobro da je na dostupnijem mjestu, nešto poput ovoga:

Do teme je, bacitjemo pogled da li postoji brzo reshenje :#

Ili da bude poput ovoga unread content jednog dugme, drugo da se markira sve kao procitano i da bude na glavnoj strani.
slika slika.jpg

1650390003460.png
Uspeo sam tu gore da stavim, ali pomeri se search i ruzhno izgleda.
Trenutno nema bolje opcije, pa sumnjam da tjemo implementirati ovo, osim ako neko ne bude ultra dokon :P

Za sada, ako vam je veoma bitno to dugme, Purple Freak tema je fina alternativa:

1650390123721.png

Nemerem da otvorim forum na telefonu, ni Brave ni Chrome neće. A na kompjuteru radi kako treba. What do?

Jel moguce dodati precice za neke akcije, recimo kao na benchu ALT + S, da posaljes poruku?

Back
Top Bottom