Corvus Corax
Hoarder predator
Kod mene Tapatalk radi bez problema, sa 100% uspešnosti. Sa druge strane, ne mogu da pristupim iz browsera. Moram da sačekam dok se nova IP adresa propagira svuda. 

ako si na kompu ocisti i disable-uj cache, trebalo bi da se do sad propagiralo svuda.Kod mene Tapatalk radi bez problema, sa 100% uspešnosti. Sa druge strane, ne mogu da pristupim iz browsera. Moram da sačekam dok se nova IP adresa propagira svuda.![]()
nslookup forum.secretlevel.org
Forum leti sada, vredelo je čekati.Predlažem da se ove dve teme pinuju u handheld sekciji:
PS Vita / PlayStation TV all-in-one tema
Za početak: Grand Theft Auto San Andreas Vita port seeing significant progress: @ Wololo.netforum.secretlevel.org
Nintendo 3DS
Manufacturer Nintendo, Foxconn Type Handheld game console Generation Eighth generation Release date Nintendo 3DS: JP: February 26, 2011 EU: March 25, 2011 NA: March 27, 2011 AU: March 31, 2011 Nintendo 3DS XL: JP: July 28, 2012 EU: July 28, 2012 NA: August 19, 2012 AU: August 23, 2012...forum.secretlevel.org
Logično je da ako je već sekcija svaštara teme za konzole budu pinovane, barem po meni.
da, ni meni nije radilo na kompu, samo na mobu, odradio sam clear browsing data zadnjih 7 dana i proradilo je.ako si na kompu ocisti i disable-uj cache, trebalo bi da se do sad propagiralo svuda.
nepotrebno je mnogo toga po meni ovde pa postoji.sto se mene tice treba da bude samo 2 teme serije i fimovi bez godine u nazivu tj da se menja godina u nazivu a tema da je ista i trpas do besvesti i njih cak i za trailere i vesti bih stavljao u njih.ali posto nije tako i otvaraju se teme za nove godine onda smatram da treba i za serije da postoji.E jeste, slazem se. Deluje kao da je nepotrebna.
Koji browser koristiš? Trebalo bi da pokupi novi cert automatski.Adress bar у бровзеру јавља да адреса више није сигурна. Да ли недостаје неки дигитални потпис сајта или шта већ.