• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Dosta je bilo rasprave na ovu temu, mislim da je do sada sve objashnjeno, ne samo jednom.
Svaka dalja rasprava na ovu temu tje biti brisana. SL nije mesto gde tje se pisati protiv vakcina i to je to. Mozhda deluje kao da nije fer, ali imamo stav kojeg se drzhimo, a smatram da nema potrebe da se pravdamo.

Zato što nije bazirano na logici i naučnom metodu, i štetno je za zajednicu.
Samo još ovo da napišem i završavam sa ovom raspravom.
To je vaše lično i subjektivno mišljenje, tom logikom i ja svoje mišljenje mogu da predstavim kao takvo, a ne generalno.
Malo čudna mantra za forum koji ima teme poput:

Paranormal Activity (UFO,Reptilijanci,Bitcoin,Crni Papa,Seoski fudbal, Hiromantija i RTX 3080 nabavka)

UFO/NLO - Racionalni pristup

ali ok, nema veze.

Prva tema je zajebancija, druga je... borderline zajebancija, ali u svakom slučaju nikoga ne ugrožavaju, za razliku od propagiranja antivax teorija.

Samo još ovo da napišem i završavam sa ovom raspravom.
To je vaše lično i subjektivno mišljenje, tom logikom i ja svoje mišljenje mogu da predstavim kao takvo, a ne generalno.
Malo čudna mantra za forum koji ima teme poput:

Paranormal Activity (UFO,Reptilijanci,Bitcoin,Crni Papa,Seoski fudbal, Hiromantija i RTX 3080 nabavka)

UFO/NLO - Racionalni pristup

ali ok, nema veze.
Zato sto ove teme ne uticu na zdravlje pojedinca ili zajednice.
Dokle god necije licno i subjektivno misljenje ne ugrozava zdravstveno stanje ili vredja nekog clana na osnovu pola/seksualnog opredeljenja/boje koze itd je dopusteno.
Ako ne verujes u vakcine ili ne zelis da se vakcinises to je tvoj problem, veruj u sta god hoces, ovde su anti vaks i anti civilizacijski postovi strogo zabranjeni.

druga je... borderline zajebancija
Nije al nema veze, ako postoje zvanične emisije o fenomenu, stvar je legit ne vidim problem zašto je takva tema automatski dokaz nekakve nastranosti. Jel tu neko pisao da je video vanzemaljce ne razumem. Nema veze sa Kovid Vakcinama i nabedjivanja drugima da ne treba da se vakcinišu.

Pa dobro, legit je i što se mene tiče, zanimljivo je diskutovati o tome, ali sumnjam da većina veruje u to da su vanzemaljci u pitanju.

malo smo pročistili poslednje postove na ovoj temi jer je sve više praksa da se offtopicuje, što ne smatramo za great crime, ali bismo ipak da ova tema ima isključivo postove koji su joj namenjeni, pa vas molimo da ovde isključivo šaljete savete, predloge i ideje, a da druge stvari pišemo na ostatku foruma :)

hvala!

Zbog chega ovo moramo svaki chas da ponavljamo?
Suzdrzhite se od offtopica u ovom threadu.

Ako nemate savet ili predlog, molimo vas da ne postujete ovde.

Nije savet već problem sa sajtom, pokušavam da postavim temu i piše mi sledeće:

Oops! We ran into some problems.
  • The minimum number of prefixes requirement for this forum (1) has not been met.
  • Please select a prefix.

Nemam pojma koji prefiks je neophodan za temu.

Moraš da označiš platformu na kojoj igra za koju praviš temu izlazi.

JtcsQGs.jpg

Kako okaciti sliku u punoj rezoluciji?
Kad god okacim, ispadne mi sitnija, u manjem prozoru, nego sto je puna velicina.

Kad god okacim, ispadne mi sitnija, u manjem prozoru, nego sto je puna velicina.
Iskoristi neki servis. Ja sibam na imgur sve, ali ima ih masa kontam. Forum ima ogranicenje na rezu i size.

ograničili smo veličinu slika jer ne raspolažemo prevelikim prostorom na trenutnom hostingu. ako ti ne odgovara veličina i kvalitet, bolje koristi neke od predloženih image hostova...

Kazem ja da "search" kurca ne valja.
04c1a64cdb5a65958b934df495e071c9.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ta aplikacija je bila do jaja kvalitetna tamo na samim pocecima i onda nista nisu uradili da idu u korak s vremenom i da bude sve utegnutije i savremenije

Може ли се у Handheld секцију додати GBC tag, одвојен од обичног GB-a?

Back
Top Bottom