• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Drugari, kako da promenim ovo "well known member" ispod avatara?
Reci shta zhelish da pishe i stavitju ti.
edit: isto vazhi i za ostale. Ako imate zhelju za custom titulom, javite mi se u private. Imajte na umu da ne bi trebalo menjati svaki chas.

Чланови који нису ставили аватар имају неку креатурицу на њему, као из Покемона. Шта симболише? Хтједох рећи да је ружњикаво и да је боље да се врати онај обични жути хексагон.

Чланови који нису ставили аватар имају неку креатурицу на њему, као из Покемона. Шта симболише? Хтједох рећи да је ружњикаво и да је боље да се врати онај обични жути хексагон.
slowpoke, za one koji neće da se cimaju.
predlog nije usvojen. :)

Kako je moguće da u "Gaming" sekciji foruma nemamo podforum posvećen Segi? Postoji "Retro Gaming and Emulation", ali mislim da Sega zaslužuje da ima zaseban podforum, gde bi se nalazile teme posvećene Seginim konzolama. 😉 Šta mislite o tome?

Вјероватно посебни подфоруми постоје за актуелне издаваче само, превише расипања у супротном. Ја бих волио само ако би се могле SEGA-ине платформе бирати у таговима у Multiplatform подфоруму, мада не знам да ли је могуће их додати уз све ове остале, да ли постоји неки лимит за групе тагова? Пошто многе старије игре су изашле и за Dreamcast на примјер, а не може се изабрати у Мулти дијелу.

Bio je cilj da se taj dio pojednostavni, a može se uvijek napraviti 'All-About-Sega' tema ili pojedinačne Sega teme.

Sega cd, 32x i Saturn teme ako može. Ja bi ali ne umem onaj profesionalni prvi post da skockam

Bio je cilj da se taj dio pojednostavni, a može se uvijek napraviti 'All-About-Sega' tema ili pojedinačne Sega teme.

Moj glas ide za Sega pojedinacne teme ali ako vama odgovara All About Sega tema ko sam ja da sudim? :D

Вјероватно посебни подфоруми постоје за актуелне издаваче само, превише расипања у супротном. Ја бих волио само ако би се могле SEGA-ине платформе бирати у таговима у Multiplatform подфоруму, мада не знам да ли је могуће их додати уз све ове остале, да ли постоји неки лимит за групе тагова? Пошто многе старије игре су изашле и за Dreamcast на примјер, а не може се изабрати у Мулти дијелу.
Da podforumi postoje samo za aktuelne console/hw izdavace. Sto se tice tagova Sega tagovi rade samo u Retro podforumu posto jelte nema smisla da rade u aktuelnom mutliplatform delu da ne bi zatrpavali taj deo foruma sa retro sega igrama pored retro sekcije.

Pa da može ove što sam ja pobrojao reximo u jednu temu jer su fejlovi a md , master sistem i drimkast zasebne imaju više fanova

Back
Top Bottom