• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

1) Могу ли се додати тагови у Аниме подфорум? Нешто што би било одговарајуће, Series, TV? Можда OVA али то већ не знам колико је практично, пошто и серије и дугометражни аниме често су тако означени? Не знам да ли постоје неки посебни термини у аниме свијету који би били погодни.

2) Може ли се увести нека врста правила за игране филмове, да се не пише толико у pile-up темама него да се "мора" направити за сваки филм посебна тема? Да препустимо то корисницима на основу личног осјећаја, ако им се филм допадне да иде нова тема, не мора бити за неки генерички хорор али рецимо за сваки филм за који мисле да има неку вриједност, небитно да ли умјетничко или поп-културно, комерцијално остварење, да се прави тема?

1) Могу ли се додати тагови у Аниме подфорум? Нешто што би било одговарајуће, Series, TV? Можда OVA али то већ не знам колико је практично, пошто и серије и дугометражни аниме често су тако означени? Не знам да ли постоје неки посебни термини у аниме свијету који би били погодни.

2) Може ли се увести нека врста правила за игране филмове, да се не пише толико у pile-up темама него да се "мора" направити за сваки филм посебна тема? Да препустимо то корисницима на основу личног осјећаја, ако им се филм допадне да иде нова тема, не мора бити за неки генерички хорор али рецимо за сваки филм за који мисле да има неку вриједност, небитно да ли умјетничко или поп-културно, комерцијално остварење, да се прави тема?
1. Trebalo bi da mogu, ali je pitanje koliko je to potrebno jer je anime podforum prazan.

2. To je pravilo na kojem insistiramo kada su igre u pitanju. Bilo je rasprave i u vezi drugih podforuma, ali mislim da je ostavljeno da korisnici rade kako pozhele. Nikome ne branimo da otvaraju posebne thread-ove za svaki film koji pogledaju/bend koji slushaju.

Za ovo prvo nemam pojma. Za ovo drugo mogu da kazem da nije dobra ideja. Imacemo onda milion tema za miliona filmova ko je sta odgledao i par postova u istim.

1. Trebalo bi da mogu, ali je pitanje koliko je to potrebno jer je anime podforum prazan.
Урадите ви то свакако, без обзира што је празан. Не губи се ништа, а можда и буде активности убудуће. ;)
Za ovo drugo mogu da kazem da nije dobra ideja. Imacemo onda milion tema za miliona filmova ko je sta odgledao i par postova u istim.
Мени је то такође пало на памет али опет је боље него да се губи у групним темама. Зато рекох да се не отвара за баш сваки филм, него само за оне за које корисници мисле да имају неку вриједност. Чисто предлог.

Za clan 1 jesam za clan 2 nisam.nisam ljubitelj milion tema.vise sam za 1 temu pa spamuj tu :D sto se anime tice super ideja.Ja iskreno gledam puno anime ali nesto mi glupo da otvaram teme za to jer mislim da ovde bas malo ljudi gleda ili gledali stare ali nove ne prate

Za clan 1 jesam za clan 2 nisam.nisam ljubitelj milion tema.vise sam za 1 temu pa spamuj tu :D sto se anime tice super ideja.Ja iskreno gledam puno anime ali nesto mi glupo da otvaram teme za to jer mislim da ovde bas malo ljudi gleda ili gledali stare ali nove ne prate
ima, ne brini, samo nas mrzi da piskaramo :)

Ovo žuto attach files dugme redovno kliknem kad hocu da postujem, mozda da bude manje upadljivo ili manje, ili da se promeni pozicija...

da, bilo bi previse tema za svaki film, ali mozda recimo zanrovski da se razdvoje, da bude tema za svaki zanr, pa bar tako da se grupise, mada generalno ja to sve volim na jednom mestu, a ne da otvaram gomilu tema... mislim da je najbolje ovako kako vec jeste, jedna tema, neko napise review, posle moze da se citira, ne prica se tu nesto previse da bi opravdalo zasebnu temu.

Ovo žuto attach files dugme redovno kliknem kad hocu da postujem, mozda da bude manje upadljivo ili manje, ili da se promeni pozicija...
mislim da se ovo nekolliko puta provuklo, trebalo bi da vidimo da ovo definitivno promenimo

Može sticky za temu?

Da li What's New stranica moze da automatski ucita vise od 10 rezultata?

Taj page koristim kao glavni bookmark sa kojim ucitavam forum.

Da li What's New stranica moze da automatski ucita vise od 10 rezultata?

Taj page koristim kao glavni bookmark sa kojim ucitavam forum.
Postoje nachini, bacitju pogled za vikend.

Још једном бих агитирао за тагове на Аниме подфоруму. :) Претпостављам да није много посла, а били би корисни, упркос садашњој малој активности тамо.

Back
Top Bottom