• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

S obzirom da skoro ni jedan pod forum nema više od jednog pod-pod foruma, može li da se namesti da umesto padajućeg menija stoji samo taj pod-podforum

Npr. kao ovo na benchu, ili kao što je bio podforum okupi na starom forumu
S3kkaRi.png

A u retro sistemima da se spoje emulacija i retro games, ne vidim potrebu da se odvaja. Ako je neka tema za emulaciju bitna, može da se stavi kao sticky.

nažalost, nisam našao tu opciju, svakako bi bilo praktičnije da nije padajući meni...

Predlazem da se poboljsa rad foruma, danas mi se desava da blokira sa radom na 5-30sec sa vremena na vreme.

edit - ukljucujuci i postovanje ovog posta

hoćeš da dođeš u naš podrum da pedalaš? :D

šalu na stranu, u pitanju je hosting, na šta ne možemo da utičemo, nažalost, povremeno se desi da budu usporenja.
jedino što možemo je da se prebacimo na drugi, ali previše je to posla kojim trenutno niko nema vremena da se bavi...

Jel moze da se stavi da youtube klipovi ne pocinju na max volume?

Pa jacina zvuka klipova je ista kao sto si podesio na samom yt-u.

nije, na forumu je uvek na max

Kod mene je uvek onako kao na yt-u. I tako mi je na svakom forumu.

Firefox koristim.

Sad sam pustio jedan embed YT, i kod mene je takodje zapamtio. @ Vivaldi

@Maxa
Ovo je prvi put da sam primetio usporenja, ako su tako retka, prezivecemo.

onda je do mene, isto sam pusti jedan klip i opet je na max (firefox)

@Maxa
Ovo je prvi put da sam primetio usporenja, ako su tako retka, prezivecemo.
tome se i ja nadam :)
svakako pratimo situaciju, ako postane učestalo, krenućemo u potragu za novim hostingom...

tome se i ja nadam :)
svakako pratimo situaciju, ako postane učestalo, krenućemo u potragu za novim hostingom...

Prvo tju im ponovo poslati mail, ovaj put malko oshtriji :D

Другари, какви су вам планови за ширење форума? Било би добро радити на томе.
Сада када је са његовим настанком највећи проблем са бившег напокон гиљотиниран, видимо да се овде све више појављује старих чланова који су га напустили због истог. Вјероватно су у питању лични контакти, што значи да је доста потенцијалних чланова који нису контактирани и још не знају за његово постојање. Интересује ме да ли се може доћи до неких људи за које сматрам да би били пожељни овде.

Ktulu - лик из Крагујевца чини ми се, прекаљени гејмер са огромним знањем и добар човјек. Још овде чувам један драгоцјени DVD што ми је послао.
meca dobric - не знам да ли је овде под другим надимком, ваљало би да доЏе.
Guru - Хехе, гуру не само у надимку.
grimlord - њега бих итекако волио да видим, баш пријатан лик.
Snake Eyes/Cuntqueer - Је ли он у Јужној Кореји, лол? Конзолаш до даске, к'о и брат му.
Gruja - мало је троловао раније али је искрени гејмер.
Kraken - нисам сигуран шта је разлог његовог нестанка, сумњам да је исти као и код већине редовних
СТОЈАН - стара гејмерска кука
Zekimaru - нисам сигуран да ли се до њега може доћи, Зајечар колико се сјећам
Zico - лик из Нових Бановаца, чини ми се, велики гејмер, исто сумњам у могућност враћања али ето, да питам

Има још тих ликова, погодово онај аниме одред који се после осуо на BG Anime (који је сада рахметли мање-више).

Напишите и ви кога бисте вољели да видите овде од старих имена.

Наравно, не живимо у прошлости, па би било добро привући и нове чланове, дати препоруку људима за које знате да су у тим водама. По разним окупљалиштима на друштвеним мрежама би се могли напецати чланови.

Cimali smo manje-vishe svakoga koga smo se setili. Od nekih jednostavno nemamo kontakt, a neki su ostavili forum life iza sebe. Ako imash nekoga s liste u kontaktima, slobodno ih cimaj.
No, nismo hteli da idemo na the old place i tamo shaljemo ljudima poruke.

Kontaktirani su svi stari clanovi sa kojima smo imali kontakte neki su dosli drugi su bili u fazonu da forumi vise nisu za njih.
Sto se novih clanova tice ima planova ali ne zurimo nigde bitniji je kvalitet nego kvalitet.
Po meni je i ovakvo stanje na forumu odlicno. Prilicno je aktivno ovde a kvalitet content-a je na zavidnom nivou.

edit
Pretece me gile za par sekundi.

Last edited:
Taj odlazak clanova sa foruma je normalna pojava, jednostavno kako se menjaju interesovanja ili zivotne prilike tako i ljudi ne dolaze vise, za vecinu nabrojanih mislim da nije bio razlog specificni problemi galaksije. Sto se tice novih, za neki iole ozbiljniji priliv tu mora da postoji neki eksterni generator interesovanja, da li yt kanal, sajt, podkast ili sta vec, ali vreme kad je ucestvovanje u forumskim razgovorima bilo dovoljno da motivise ljude da se uclane je odavno proslo.

Nesto mi poznato to Guru sa Bencha, mozda tamo ima nekih starih clanova.

Dobro bi dosla neka precica za Watched Threads, da ne mora da se ide u drop menu i da se trazi, vec da bude kao ikonica gore desno.

Back
Top Bottom