Другари, какви су вам планови за ширење форума? Било би добро радити на томе.
Сада када је са његовим настанком највећи проблем са бившег напокон гиљотиниран, видимо да се овде све више појављује старих чланова који су га напустили због истог. Вјероватно су у питању лични контакти, што значи да је доста потенцијалних чланова који нису контактирани и још не знају за његово постојање. Интересује ме да ли се може доћи до неких људи за које сматрам да би били пожељни овде.
Ktulu - лик из Крагујевца чини ми се, прекаљени гејмер са огромним знањем и добар човјек. Још овде чувам један драгоцјени DVD што ми је послао.
meca dobric - не знам да ли је овде под другим надимком, ваљало би да доЏе.
Guru - Хехе, гуру не само у надимку.
grimlord - њега бих итекако волио да видим, баш пријатан лик.
Snake Eyes/Cuntqueer - Је ли он у Јужној Кореји, лол? Конзолаш до даске, к'о и брат му.
Gruja - мало је троловао раније али је искрени гејмер.
Kraken - нисам сигуран шта је разлог његовог нестанка, сумњам да је исти као и код већине редовних
СТОЈАН - стара гејмерска кука
Zekimaru - нисам сигуран да ли се до њега може доћи, Зајечар колико се сјећам
Zico - лик из Нових Бановаца, чини ми се, велики гејмер, исто сумњам у могућност враћања али ето, да питам
Има још тих ликова, погодово онај аниме одред који се после осуо на BG Anime (који је сада рахметли мање-више).
Напишите и ви кога бисте вољели да видите овде од старих имена.
Наравно, не живимо у прошлости, па би било добро привући и нове чланове, дати препоруку људима за које знате да су у тим водама. По разним окупљалиштима на друштвеним мрежама би се могли напецати чланови.