• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Satić Smartić

Pošto imam prvaka, na početku školske godine sam mu uzeo TCL MoveTime MT42, jer kao sva deca imaju pametne satiće pa da ima i on.
U međuvremenu saznam da škola brani da se nose satići i sada se povremeno sa njim igra kući (pravi slike sa filterima i snima), šalje poruke drugarima koji imaju isti satić i upareni su i to je to. Bačene pare u mom slučaju.

Pošto imam prvaka, na početku školske godine sam mu uzeo TCL MoveTime MT42, jer kao sva deca imaju pametne satiće pa da ima i on.
U međuvremenu saznam da škola brani da se nose satići i sada se povremeno sa njim igra kući (pravi slike sa filterima i snima), šalje poruke drugarima koji imaju isti satić i upareni su i to je to. Bačene pare u mom slučaju.
Hvala na ovome. 💮
Mislim da njena škola za sada ne zabranjuje, tako da ću pogledati onda i taj satić.

Ja sam mojim "nalepio" iTag... Sat naravno ima vise opcija, problem je sto se i lakse skine i izgubi...
Treba samo imati na umu da iTag funkcionise u blizini iOS uredjaja, oni ga detektuju i salju lokaciju. Ako nema takvih u blizini, ne zna se ni tacna lokacija iTag-a. Pored nekada satica, sada mobilnog, i moj klinac nosi iTag kao backup 🤣

Treba samo imati na umu da iTag funkcionise u blizini iOS uredjaja, oni ga detektuju i salju lokaciju. Ako nema takvih u blizini, ne zna se ni tacna lokacija iTag-a. Pored nekada satica, sada mobilnog, i moj klinac nosi iTag kao backup 🤣
Hvala za ovo. Taman da se naoružam :D

Da, samo iPhone-a i neki Mac-ovi mogu detektovati AirTags. Dodatni problem je sto i moras imat Apple uredjaj da bi mogao da ga pratis.

Back
Top Bottom