LittleWish
Well-known member
- Reaction score
- 77
"Nalepio" na torbu ili na odeću?Ja sam mojim "nalepio" iTag... Sat naravno ima vise opcija, problem je sto se i lakse skine i izgubi...
"Nalepio" na torbu ili na odeću?Ja sam mojim "nalepio" iTag... Sat naravno ima vise opcija, problem je sto se i lakse skine i izgubi...
mali dzepic sa unutrasnje stanje odece"Nalepio" na torbu ili na odeću?
Hvala, znači mi svaki savetmali dzepic sa unutrasnje stanje odece
Hvala na ovome.Pošto imam prvaka, na početku školske godine sam mu uzeo TCL MoveTime MT42, jer kao sva deca imaju pametne satiće pa da ima i on.
U međuvremenu saznam da škola brani da se nose satići i sada se povremeno sa njim igra kući (pravi slike sa filterima i snima), šalje poruke drugarima koji imaju isti satić i upareni su i to je to. Bačene pare u mom slučaju.
Treba samo imati na umu da iTag funkcionise u blizini iOS uredjaja, oni ga detektuju i salju lokaciju. Ako nema takvih u blizini, ne zna se ni tacna lokacija iTag-a. Pored nekada satica, sada mobilnog, i moj klinac nosi iTag kao backupJa sam mojim "nalepio" iTag... Sat naravno ima vise opcija, problem je sto se i lakse skine i izgubi...
Hvala za ovo. Taman da se naoružamTreba samo imati na umu da iTag funkcionise u blizini iOS uredjaja, oni ga detektuju i salju lokaciju. Ako nema takvih u blizini, ne zna se ni tacna lokacija iTag-a. Pored nekada satica, sada mobilnog, i moj klinac nosi iTag kao backup…
Da, samo iPhone-a i neki Mac-ovi mogu detektovati AirTags. Dodatni problem je sto i moras imat Apple uredjaj da bi mogao da ga pratis.Treba samo imati na umu da iTag funkcionise u blizini iOS uredjaja, oni ga detektuju i salju lokaciju. Ako nema takvih u blizini, ne zna se ni tacna lokacija iTag-a. Pored nekada satica, sada mobilnog, i moj klinac nosi iTag kao backup…