Predjoh igru na master, dobio sam true, good ending (ono sa portalima), ali mi je iskocio fatal error tamo negde pred zadnjih par portala, uvek na istom mestu i tu vise nije mogla igra da se nastavi, morao sam zavrsnu sekvencu da pogledam na yt.
Vec sam imao lose misljenje o modovima, sada imam jos gore, em ovaj problem pred kraj igre, da ne mogu da je nastavim, em bilo je bagova i pre toga (modove vise ne pipam).
Sto se tice utisaka, grafika, umetnost, dizajn, atmosfera, imerzija su mi za 10/10
a, gameplay, mehanika, interfejs, zvuk i generalno udobnost igranja su mi za 3/10
Mane: jako losi side questovi, repeticija, backtracking itd...
Odluka: necu igrati DLC-ove Clear Sky i Call of Pripyat, original mi je bio i previse, prvo sam radio sve, a onda kad sam video kakvo su gubljenje vremena side questovi, onda sam samo main, negde posle polovine igre...
Ima ovaj serijal potencijal, dvojka moze biti dobra, ali ajde za pocetak da vidimo dal su u stanju da naprave igru bez 10001 baga, to ce biti krucijalno, nesto sto se ranije tolerisalo, nece se tolerisati i danas, mislim da ce biti bolje, ali ajde da vidimo koliko.