• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC S.T.A.L.K.E.R. 2 : Heart of Chernobyl

2.jpg
1.jpg

3.jpg
5.jpg

6.jpg
7.jpg

10.jpg
4.jpg

Skoro nista nisu pokazali o fakcijama, izgleda to cuvaju za neku drugu priliku.

mislim da je neko vec pitao u temi, koliko ima smisla sada upaliti neku stalker verziju i osetiti makar deo tog hajpa koji vi osecate? nisam nikada igrao stalker a sada me zivo zanima da probam

mislim da je neko vec pitao u temi, koliko ima smisla sada upaliti neku stalker verziju i osetiti makar deo tog hajpa koji vi osecate? nisam nikada igrao stalker a sada me zivo zanima da probam
Mozes uz par modova za grafiku da imas kvalitetno iskustvo, i dan danas je jako atmosfericna igra i prilicno igriva :)

What Denis said. Može igra da se pika jako, a po meni i dalje ima odličnu atmosferu. Još kada joj rokneš po koji proveren mod, skoro pa druga igra je u pitanju.

hvala obojici, bacicu se na trazenje najbolje verzije :D

hvala obojici, bacicu se na trazenje najbolje verzije :D
Zasto bi to radio pored mene zivog i zdravog svasta, predjimo u Stalker temu ovde.:D

Znaci bio je neki deal sa epicom da dobiju ranije engine, koliko se secam najava za stalker je bila dosta pre ue5 demoa.

Verovatno su prvenstveno razvijali igru u UE4, posle odradili migraciju na UE5 i nastavili razvoj igre.

Verovatno su prvenstveno razvijali igru u UE4, posle odradili migraciju na UE5 i nastavili razvoj igre.
Ovako nesto, ali je i to pitanje, posto ue5 jos nije u nekom stabilnom stanju, ko zna kad ce izaci to. Jel ima neki datum za stalkera?
UE5 izlazi tek na prolece zvanicno, ako se dobro secam.

Back
Top Bottom