• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC S.T.A.L.K.E.R. 2 : Heart of Chernobyl

Da se nije nešto promenilo, jer je razlika između "PS5 verzija nije u planu" i tri meseca prilično velika :LOL:

Pre ce biti "ne smemo da pricamo o PS5 verziji" do X datuma. Nista novo.

Odavno je poznato da igra izlazi prvo na PC i Xbox, pa nekada kasnije i na PS5.
Tako nesto je pisalo na njihovom sajtu jos prosle godine kada su izbacivali trailere.

Kad bi sve igre koje izlaze bile next gen ekskluzive...
Pa ja se nadam da ce od iduće godine početi polako da napuštaju stare sisteme i da se fokusiraju na next gen only naslove i engine. Nadam se jbga...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

PS4-u je trebalo godinu dana da multiplats krenu da napustaju staru generaciju, iako su se tokom cele 2014. sve crossgen igre mnogo bolje prodavale na nextgenu. Shadow of Mordor i Unity su bili prvi veliki naslovi.

Ove godine, veliki test ce biti nextgen-only Battlefield.

Unity није изашао на тадашњој предходној генерацији. Rogue је био производ за њу, касније је портован на актуелну осму генерацију.

Nesto razmisljam sada pa reko da podelim sa pucanstvom forumskim a to je da bi bilo mnogo gotivno da Stalker 2 prodje dobro i da ovi konacno uzmu neku lovu ili da im MS iskesira da urade remastere/rimejkove prve triologije. Eto ne bi vas vise zadrzavao, povucicu se u svoje odaje.

Ako ništa makar CoP remake, to bi bilo ekstra. A man can dream.

Sa onakvom mod scenom oko prve trilogije sam dobio i vise nego sto sam ocekivao, prezivecu bez remastera samo nek ozive i nastave serijal.

EjrSuh0WAAE3ywp.jpg

Odlaganje mi ne smeta ni malo, i ocekivao sam ga, bitno da nema problema u razvoju. Sto se tice trejlera, sve je na nivou, graficki je najjaci utisak, atmosfera i dizajn su isto verni originalu, jedino mi se ne svidja ono run&gun napucavanje na otvorenom, nije to nikad prolazilo u stalkeru i nadam se da je to samo zbog atraktivnosti trejlera ovde ubaceno. Takodje veliki plus za ruske glasove, jako malo igara se usudjuje da rizikuje sa glasovnom glumom koja se poklapa sa okruzenjem igre, pogotovo u reklamnom materijalu, naravno ocekujem i engleski kad izadje, i nadam se da ce isto biti sa tvrdim ruskim akcentom kao i prethodne igre, to je bas pravi stalker stil.

Bez brige, radice ovo i na tvojoj 1080Ti.

Back
Top Bottom