• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Rick Beato-ve muzičke mudrosti

Maxa

štaćukuću
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
8,650

Čika Rick jako lepo priča o muzici, spaja školu sa casualom i generalno ga je jako lako slušati jer se vidi da čovek voli to :)

Svaka preporuka da makar overite njegov "What makes this song great?" serijal jer neke pesme uz njegov komentar poprimaju nove dimenzije.

Najnoviji video koji je izbacio, periodično komentariše trenutni Spotify top10. :D

Ja nisam muzicar, ali sam fasciniran njegovim znanjem i uvek mi je interesantno sta ima da kaze na neku pesmu :) On i Adam Neely su dva lika koje pratim i gledam relativno cesto

iskreno, mislio sam da je rok muzika u mnogo većem kanalu, očekivao sam braću džonas, šonove menedeze i čarli putove :D

Ima skroz ok pesama tu, sad sam pogledao još par videa, jbt jel realno da čovek skine svaku pesmu posle 20 sekundi.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

To mi je i poenta, koliko je bilo onda besmisleno njih hejtovati toliko je i ove sad, ni jedni ni drugi koliko znam se ne foliraju da sviraju nesto drugo nego taj producentski radio rock koji cilja na sto siru publiku i vecu prodaju, cemu onda kritike, sto su uspesni ?

ni meni nikad nije to bilo jasno za nickelback. a evo sada i za imagine dragons

Ko hejtuje?

Muzika mi je užas kada imam nesreću da ih čujem na radiu i debilno mi je da se to na bilo koji način zove rock muzikom kad veze nema.

Nemam ništa protiv da uzimaju lovu niti imam problem sa samim konceptom i svrhom tog tipa muzike.
To mi je i poenta, koliko je bilo onda besmisleno njih hejtovati toliko je i ove sad, ni jedni ni drugi koliko znam se ne foliraju da sviraju nesto drugo nego taj producentski radio rock koji cilja na sto siru publiku i vecu prodaju, cemu onda kritike, sto su uspesni ?

Da bude jasno nisam nikakav njihov fan ali nije objektivno nazvati ih uzasom koji nije dostojan da se svrsta u rock zanr, pa gde onda da se svrstaju, kao da rock mora da ostane netaknut njihovom mizikom lol. Nisu oni nikakav vrhunac zanra, niti su dno, kome se svide ili ne je kao i uvek stvar ukusa, ali tu nema nikakav realan razlog za prozivku, sto bas oni privlace hejt nije mi bas najjasnije, da li je neki bandwagon, da li na neki nacin razbijaju suspense of belief da su oni kao i drugi samo iskreni unetnici kojima je muzika na prvom mestu, to mogu samo da nagadjam.

Back
Top Bottom