• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Returnal

teza i od Dark Souls-a

Heh, po meni za klasu lakša igra je Returnal. Nikada ih ne bih poredio.

Inače super recenzija! Dođe mi da igram opet, a već imam ogroman backlog... :/

IMO dobro upgradeovan pistolj apsolutno sabija.
Jeste kad se nabije, pa postane skoro ko uzi, ali samo za slabije neprijatelje, kad dodjes do jacih ili mini boss-ova ili boss-ova, mozes da se slikas sa njim, nikakav damage...
Heh, po meni za klasu lakša igra je Returnal. Nikada ih ne bih poredio.

Inače super recenzija! Dođe mi da igram opet, a već imam ogroman backlog... :/
Pa svakako ima uticaja na to sto uopste nisam navikao da nisanim preko dzojpeda, pogotovo kad nema gyro...
Probao sam na kratko jednu sesiju sa misem i tastom, mnogo lakse ide, ali dualsense je tolko dobro implementiran, da sam morao da odigram sa dzojpedom.

Dark Souls je toliko težak da kada naučiš šablone možeš slep da je pređeš, samo na audio queue i generalnom šablonu

Returnal sa druge strane...

Nisu samo sabloni. Souls igre takodje imaju veoma promenjiv difficulty, opsteprisutni sistem unapredjivanja likova i oruzja koji se provlaci kroz sve te igre omogucava da teski izazovi kad-tad postanu laki.

Returnal sa druge strane...

Meni je Returnal bio najtezi i bas mi je laknulo sto sam je presao, jer sad mogu da odahnem, posto verujem da nijedna od 26 igara koje su mi jos ostale u backlogu da odigram, nece biti toliko teska.

Nije lepo što trolujete 2CR4AZY-ja, ići će kroz život i misliće da je Returnal stvarno teška igra :p

Ali sad stvarno, ne znam o čemu pričate :D A poprilično sam siguran da nisam igrao u nekom easy modu.
Evo našao sam i šta sam pisao o igri:

"- Slabi bossovi (vizuelno prelepi, ali nisu izazovni)"
U početku mi je delovala malo teže igra, teže nego što sam očekivao. Međutim, kada sam provalio da kroz one crvene krugove i protivničke projektila možeš da dashuješ, igra je postala prelaka. Ja sam sve to izbegavao skokovima/dashovima. 😂

Tako da mi i dalje nije jasno šta je teško u toj igri :D Možda vi mene u stvari kolektivno trolujete :ROFLMAO:

Sve je veća šansa da je opet odigram sad :D

Sada u igri ima i coop, tako da svako moze dobiti ispomoc.

Back
Top Bottom