• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro handhelds thread

Nisi rekao da ti ne odgovara verikalni layout ? Plus nije vam malo to prkno od 3.5" ekrana imam osecaj da bi mi oci ispale :D
3.5" u 4:3 aspectu nije toliko malo, meni je taman iskreno.

Stigao jutros RG353VS:

Imao sam samo 15-tak minuta vremena da ga isprobam prije posla, ali ovako na prvu mi je vidljivo bolji od 35XX (ergonomija, dugmići, ekran, izbor cfwa).
Pošto je baterija bila skoro puna vjerovatno je V2 model u pitanju.

I ja sam na poslu pa nemam vremena da guglam,osim tih analoga i bolje ergonomije u cemu je razlika u odnosu na XX? Radi li dreamcast/n64 na njemu?

Da dosta bolji SoC, DC, PSP, N64 (nije sjajno ali radi), čak se može i mali broj (jednostavnih) GameCube igara igrati. Plus imaš WiFi i Portmaster što je baš dobar feature. A ako ideš na "V" model onda imaš i Android i sve što ide uz to...

Portmaster je sjajna stvar. I ma slabijim radi bas dosta kul igara.

Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

Ko može nabaviti preko Amazona, Retroid Pocket 3 2/32GB je trenutno $99 što je odličan deal:
Code:
https://www.amazon.com/dp/B0B8S9CL4P

Navodno ce oko 20og biti jedna tura klasicnog miyoo mini na oficijalnoj prodavnici na aliexpressu. Pa koga zanima nek obrati paznju.

To obično ode u roku 10 minuta.
Verovatno.
Mada svakako je plus bolja kupovina. Mene zaboli palac i na RG35XX ako se zaigram malo duze vreme, mogu misliti kako je na obicnom miniju.

Ko može nabaviti preko Amazona, Retroid Pocket 3 2/32GB je trenutno $99 što je odličan deal:
Code:
https://www.amazon.com/dp/B0B8S9CL4P
On je jači ili slabiji od Anbernica RG350M?

Mnogo jači, a ima jedan od najboljih ekrana. Plus mogućnost dodatnog gigabajta ram-a za samo $10.

mogu misliti kako je na obicnom miniju.
meni je iskreno bio gotovo neupotrebljiv, brzo sam ga se riješio.

Last edited:

Stigao jutros, naručeno 25. maja sa Aliexpressa. Dpad, dugmići, kvaliteta kućišta, izmjenjiva baterija, sve bolje u odnosu na 35XX i 353VS ali je zato ekran onako na prvu vidljivo slabiji u pogledu osvjetljenja, uniformnosti i boja. Moram još malo testirati.

Stigao jutros, naručeno 25. maja sa Aliexpressa. Dpad, dugmići, kvaliteta kućišta, izmjenjiva baterija, sve bolje u odnosu na 35XX i 353VS ali je zato ekran onako na prvu vidljivo slabiji u pogledu osvjetljenja, uniformnosti i boja. Moram još malo testirati.
Hoces prodavati VS?

Stavio sam ga na prodaju ali više nisam siguran šta da zadržim. Osim dpad-a, VS je odličan, samo mi je izbor operativnih sistema krš, treba mi nešto poput Oniona ili MinUI-ja.

Jeste slabiji Miyoo, ali toliko ima bolji dpad i OS od 35XX da vrijedi uraditi 'downgrade'.

Ja ozbiljno razmisljam da prodam rg35xx i uzmem mini. Ali opet, kad dobijem analog pocket tesko da cu ih koristiti svakako. :D

Back
Top Bottom