• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro handhelds thread

Pa da, otprilike: ekran, baterija, indikator baterije, dpad, OS, sve je trenutno 'meh' nakon što sam ga koristio par dana. Čini mi se da Retroid Pocket 3/+ s onim iPhone ekranom ima najbolji prikaz slike, pogotovo sa ovim nedavnim skriptama za poboljšanu saturaciju:

Ja sam uzeo osnovni ljubičasti, imam gomilu 64GB kartica. JelOS se više direktno ne razvija za ovaj chipset osim ako ga neko drugi ne bude kompajlirao, ostaju neke Android varijante, stock OS koji je baziran na Batoceri i ArkOS.
Za N64, DS i Saturn je Android gotovo pa obavezan zbog performansi.

Last edited:
Ponadah se da je 505, ovo mi nije dovoljan upgrade :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Da je bio 505 za ove pare uzeo bih sigurno iako mi je 'na oko' mnogo odvratan. Po regularnoj cijeni bolji mi je RP3+.

Meni je ovo prvi retro handheld, baš nisam smeo da propustim deal. A svakako sam hteo za početak nešto za PS1 generaciju i najbitnije 4:3.

Samo sam overio Retro Game Corps review i video da nemam šta da razmišljam. Plus što jako lepo izgleda i kompaktan je.

PS1 preko Adrenalina na Viti je prihvatljivo, ali mislim da je ipak bolje igrati na 4:3 ekranu kao što kažeš.

Da je bio 505 za ove pare uzeo bih sigurno iako mi je 'na oko' mnogo odvratan. Po regularnoj cijeni bolji mi je RP3+.
Ma da, ne svidja mi se ergonomija ali snaga i vita oled ftw, sa druge strane retroid prelep ali ne dam 70$ za shipping pa cu lepo da kupim nista, ionako mi ne treba :D

Meni je tu najviše sumnjiv ovaj free DHL shipping za Srbiju. Jednom sam tako poručio nešto što je bilo previše dobro da bi bilo istinito, prodavac ga nije ni poslao nakon 8 dana i na osnovu toga mi je AliExpress refundirao novac.

Da nije dhl ladno bi moglo da ne bude scam, ovako jeste.

Ne znam ko ovde koga zeza. Preorder na zapadu 70$ a kod kineza na aliju plus je tipa 16k?

Back
Top Bottom