• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro handhelds thread

Ovo mi je definitivno favorit za nabavku, i pre mi je bio gotivan ali sa izlaskom V2 je postao praktično savršen. :)

svidja mi se velicina ali sumnjam da bi to bilo udomno, imo pre bi uzeo nesto malo vece i jace zbog ps1 emulacije...i to veliko ako, i vita mi ne sluzi nicemu.

btw mnogo vise mi se svidja ovaj gameboy form factor nego vita sa dugmicima sa strane.

Neudoban je Miyoo Mini prilično, barem je meni bio. Mislim da je 353V što je Voja postavio dosta bolji po tom pitanju.

Evo potencijalno odličnog uređaja za samo $50:
Veći i hardverski malo jači od Miyoo Mini-ja (djeluje kao Vita sa manje RAM-a).

Ovo deluje obećavajuće.
Mada dosta je veći Miyoo Mini pa nije baš ista kategorija.

I dalje mi ovo djeluje 'pocketable', Miyoo je 2.8" a Anbernic 3.5".
Ima i na Ali-ju i šalju kod nas ali je zato $20 skuplje nego preko oficijelne stranice.

Da, deluje i dalje dovoljno malo iako je 25% veći. Svakako se dobija više svega za slične pare a ergonomija kapiram mora da bude bolja.

Miyoo je baš previše 'Mini', L/R tipke sa stražnje strane praktično neupotrebljive.

Evo ima i pokoji video:

TATE mod skroz zgodan za shmups-ove (ko voli).

Sta je najbolje uzeti za PS1/GC/Wii emulaciju (eventualno PS2) a da nije Steam Deck i da je relativno lako nabavljivo?

Pa to eventualno PS2 generalno pravi razliku u klasi uređaja. U svakom slučaju ovaj lik po meni radi najbolje review-e pa biraj.

mozda Anbernic RG505, relativno okish radi gc i ps2. Anbernic Win600 je dosta jaci ali je 300e min.

Miyoo je baš previše 'Mini', L/R tipke sa stražnje strane praktično neupotrebljive.

Evo ima i pokoji video:

TATE mod skroz zgodan za shmups-ove (ko voli).

Evo ima u ovom tekstu slika oba jedan pored drugog.

Deluje mi da bi možda nešto na pola puta bilo idealno.

Ista stvar kao sa Mini-jem prošle godine: solidan hardver i kvaliteta ali krš stock OS. Samo što ovaj put imaš 3D GPU i duplo više RAM-a što bi moglo biti korisno. Naručio sam jedan ljubičasti za cca 65€ sa shipping-om sa Aliexpressa sa case-om pa ćemo vidjeti kako stoje stvari sa OS-om.

Dobar ovaj 35XX ergonomijom skroz, mnogo bolje od Miyoo Mini-ja. Triggeri i kvaliteta plastike top, dugmići isto tako naizgled dobri za duže igranje. Ekran mi jedino nije ništa posebno, ima bleed-a u donjem lijevom uglu ali ne vidi se kad nije crna pozadina. Ofišl FW update je malo nezgrapan.

Ja bih malo sačekao dok ne porade na kvaliteti. Meni se baterija praznila baš brzo i u RA i u Stock-u, plus nisam mogao živjeti sa onolikim flekama i bleed-om na ekranu pa sam ga proslijedio poznaniku koji skuplja ove handhelde. Šteta, sveukupna kvaliteta je solidna.

Misliš kao neki refresh V2 kad bude?

Miyoo Mini V2 je lepo utegnut u odnosu na V1.

Back
Top Bottom