• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Je l' normalno da mi nišanjenje u igri sa joypadom deluje baš sjebano?

Jeste. Treba da iskljucis one dve Camera acceleration opcije.

Gotov run za 9 i po sati, taman što se mene tiče.

Generalno mi je super legla igra, najviše mi sviđaju ambijent i atmosfera u praktično svakoj oblasti.
Ipak, selo ostaje najomiljenije.
Postojao je jedan segment gde sam se iskreno usrao što me je oduševilo jer sam otprilike zaboravio da su takva iskustva moguća.

Bedak mi je samo što nije moguće vratiti se u dvorac barem jednom da se počisti propušteno. Nekako bi mi bilo sve zaokruženije da je postojao razlog za još jedan povratak tamo. Najslabija oblast mi je bila Heisenberg factory.

Last edited:
28.septembar
53aa0d9a2362e9c74a8f4483bdc017fb.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ocekivao sam ovo October sale na PSN al ponovo nista. Cudi me da ovolko dugo nije bio nikakav vikend popust il nesto slicno. Nisam stigao da igram kad je izasla, znam da ce biti na popustu uskoro pa reko da ne bacam $60 ovako kasno.

Ocekivao sam ovo October sale na PSN al ponovo nista. Cudi me da ovolko dugo nije bio nikakav vikend popust il nesto slicno. Nisam stigao da igram kad je izasla, znam da ce biti na popustu uskoro pa reko da ne bacam $60 ovako kasno.

Igra je na popustu do 4.11. uzimaj

@Revan sta mislis da li cemo dobiti neki dlc (npr 3-5 sati story gameplaya) tokom ove godine?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ako ne izbace tokom ove godine, nece ga ni biti. Nego mozda prebace u novu zasebnu igru.

Prešao na normal oko 11 sati.
Odlična igra, meni osetno bolja nego RE7 za koji su mi zamerke bile to što postoji praktično jedan neprijatelj u igri (molded) i što kvalitet igre poslednju trećinu baš opadne, dok ovde nemam ni jednu veću zamerku na igru.
Sve je solidno odrađeno, lokacije, atmosfera, neprijatlji, napucavanje, istraživanje, tajne, upgrade...deluje mi kao neka vrsta vrsta moderne verzije RE4 igre.
Planiram još jednom na hard da pređem.

Last edited:
Vidim da nema posebne teme za RE2/RE3 Remake (što je šteta, mrzi me da pravim a bilo bi super da imamo posebnu temu),
prošle godine prešao RE2 Remake a tek sada RE3 Remake, i jedna i druga su osetno bolje nego RE8 (koji je dobra igra).

RE3 Remake mi se baš svideo, čak više nego RE2 Remake, sviđa mi se što se deo igre odvija na ulicama Raccoon City-a a i lokacije su generalno raznovrsnije,
ali moram još jednom da pređem RE2 (taman sa drugim likom).

Po meni sa RE 1-3 remejcima, RE 1-3 trilogija i dalje rula kad su u pitanju RE igre, RE4 je odlična igra ali čim nema zombija nije mi to to (nije mi ista atmosfera).
Bilo bi super kad bi uradili remake i za Code Veronica X koja je odlična a potcenjena igra, tako da ima ogroman potencijal za remake.

Obzirom da mislim da je RE3 Remake baš odlična igra, voleo bi naprave još jednu igru koja se dešava u Raccoon City-u, koja bi mogla biti malo više open world i da kreće priča baš od trenutka izlivanja T-virusa (znači da igrač vidi kako se grad transformiše od normalnog do apokaliptičnog grada).

Ti si prvi kojem je RE3R bolji od RE2R. Ali dobro, ukusi su razliciti...Generalno radujem se novim RE igrama, narocito RE4R za koji ne sumnjam da je u odmakloj fazi razvoja

Back
Top Bottom