• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Koji je ovo MP mod 3 ili 4-ti ? Igra to neko ? Jbt nedavno je izasao onaj uz RE3 i vec ga scrap-uju, kako misle da navuku igrace ako znaju da ce samo da stancaju MP modove bez da se potrude na naprave nesto zapravo dobro :D

Koji je ovo MP mod 3 ili 4-ti ? Igra to neko ? Jbt nedavno je izasao onaj uz RE3 i vec ga scrap-uju, kako misle da navuku igrace ako znaju da ce samo da stancaju MP modove bez da se potrude na naprave nesto zapravo dobro :D

Ja nikad nisam upoznao ili procitao nekog ko bi rekao ili napisao '' Uh koliko bi mi prijao dobar RE MP mod'' :D

Dok cekamo Eufrata domacina da napise utiske posto je on trenutno jedini vlasnik PS5 konzole na forumu evo ''Maiden'' demoa za nas obicne smrtnike :D

Kao sto rekoh sinoc u live prenosu, meni jako lepo izgleda igra i setting mi se bas svidja. Sa druge strane nisanjenje i napucavanje izgleda uzasno, kao da je sve jako usporeno, sto je verovatno tu da bi diglo tenziju i da ne bi mogao da divljas

Jedina online RE igra koja mi je bila cool je bila ona na ps2 cisto zato sto je bila ispred svog vremena :D

Bacio sam malo pogled na demo, fino izgleda, jedva cekam.

Brzi su momci iz DF :D

Svaka cast Capcomu, odlicno izgleda igra ! Native 4k 60fps i jos blagi RT efekti sta vise pozeleti :)

Last edited:
Jedina online RE igra koja mi je bila cool je bila ona na ps2 cisto zato sto je bila ispred svog vremena :D

Bacio sam malo pogled na demo, fino izgleda, jedva cekam.
E da, ta je bila sasvim okej, iako sam igrao solo :)

Ne znam da li je neko od nas u to vreme uopste imao onaj broadband adapter za ps2 :D Al kontam da bi bilo cool da smo mogli pikati online :)
Planiram ja da organizujem to u sledećih par nedelja.
Zainteresovan?

Back
Top Bottom