• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

mutno? slika je prilicno visoke rezolucije, sasvim dovoljno za poster...mozda ti nesto ne otvara dobro

Ne znam da li je spoiler free review, gledate na svoju odgovornost :D

ljuti đole, lik je još relevantan?

inače još se mučim sa grbacvem na VoS, ode sva municija i prc. sjebao sam se što sam potrošio dosta municije na ona dva vukodlaka u selu.

Zavrsio pre 10ak dana! Igra je fenomenalna. Namerno sam igrao sporije, te mi je na kraju trebalo 16 sati. Zanimljivo je da svako podrucje ( 4 lorda) proizvodi drugaciji dozivljaj jer igrac mora da se prilagodi novim izazovima. Fenomenalna oruzja, odlican kraft sistem, raznoliskost neprijatelja, mapa koja je velika, gde prvi put Capcom flertuje sa open worldom cini ovu igru spektakularnom. Ko ovo igra na misu i tastaturi pravi veliki fail jer je igra pravljena za kontroler. Teze nisanjenje doprinosi jezi i panici u pojedinim momentima. Na kraju sam imao oko 90 000 poena, te sam u extra contentu kupio neka assault rifle orizja, te infiniti ammo za Lemi pistolj i shotgun. Ta opcija moze da se iskljuci u settingu jer me zaista ne privlacu igrati sa neogranicenom municijom. Planiram jos jedan prelazak na Standard, da bih poslozio neke stvari u glavi sa pricom, a onda moze Hardcore. Za kraj, bravo Capcom, pokazali ste da ste majstori svog zanata. Ocena 9/10.

Savrsena RE7 feat. RE4 (Van Helsing Remix) igra. (y) Plus GOTY materijal skroz.

A zadnjih sat vremena - akcija, dokumenti, otkrica, epilog - mi ubedljivo najjaci od svih krajeva u serijalu.

mPDDPAo.jpg

Zavrsio sam pre neki dan RE: Village trebalo mi je oko 13h na Hardcore tezini.
Overall sam zadovoljan, ''mid'' deo igre mi je definitivno omiljen kada se otvori cela mapa, nazalost ceo utisak mi je pokvarila zadnja deonica igre posto se u zadnjem delu igra pretvara u Resident Evil 6, sto mi se nikako nije dopalo.
Art i Dizajn su bili na vrhunskom nivou od pocetka do kraja, totalna mesavina BB-a i RE4.
Sound Department je takodje isporucio.
Probao sam malo i mercenaries mod nije los.

Igri bi dao 8 od 10 samo zbog slow paced pocetka i onakvog kraja.

uh uh, pretera ga. ali ae
Jbga zao mi je zbog Heisenberg fajta najvise, bio je bas cool negativac i onda sve to upropaste tako sto ti daju jebeni tenk da se boris sa njim i ceo fajt se odvija tako sto stiskas 2 dugmeta da pobedis, prakticno gimmick boss fajt, nakon onaj deo sa Chrisom gde imas 9000 metaka i swarmovi neprijatelja na sve strane mi previse vuce RE6. (sve osim tog zadnjeg dela ili deonice mi je top notch)

mislio sam na post vezan za RE6

no, da realno zasrali su sa krisom, a deo igre kada se igra sa njim sam se najviše radovao.

a merc je meh, FPS raid mod iz RER/RER2

meni je RE6 u coop-u bio zabavan, ali eto pored mnogo lošijih RE igara, ljudi vole da bacaju hejt na RE6

Ne znam ja nisam mogao da predjem RE6 i to je jedini RE koji nisam presao jednostavno mi je bilo too much svega. Previse akciono za moj ukus, ali postujem ko voli.

ljudi vole da bacaju hejt na RE6
Svaka čast na gaženju RE8 na najvećoj težini, nisam još igrao ali verujem da nije bilo zezanje.

EDIT : obrisao sam post jer skrećem sa teme na tredu igre koju još nisam igrao. Gledaću da to ne ponavljam.

Last edited:
Svaka čast na gaženju RE8 na najvećoj težini, nisam još igrao ali verujem da nije bilo zezanje.

EDIT : obrisao sam post jer skrećem sa teme na tredu igre koju još nisam igrao. Gledaću da to ne ponavljam.
Ma ajde taman posla ja sam pomenuo RE6 nije nikakav offtopic, nije da smo poceli pricu o Tekenu u RE temi :D

Back
Top Bottom