• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Odlicne ocene. Ima zamerki da je igra malo razvodnjena sa vise akcije i manje horora, ali u globalu svi se slazu da je super igra. Mislim da ce lagano uraditi jos jedan first person deo, pre nego sto se odluce za jos jedno pretumbavanje franshize [verovatno nazad na 3rd person].

Al prvo sto nam sledi sledece je skoro sigurno AAA RE4 Remake.

budući da je ovo "trilogija" RE7-RE8 i naredni RE9, tu se završava sa etanom i kreće nešto drugo, tj. tu se staje sa numerisanjem i neće biti RE 10

Krenuli modovi

Doduse, vise sam ocekivao da skinu Lady Dimitrescu... ali desice se i to sigurno :D

Oke ne mogu da strimujem zbog embarga, prvih sat ipo, dva je pod strogim embargom.

Snimio sam sve od početka do tu nekog trenutka pa ću sutra okačiti na kanal. Odlična je igra, pucanje nije fluid iako je 60fps, makar na Series X, ima neki input lag minimalni a i nakaradno je nišanjenje, mada je to standardna stvar za RE igre generalno.

Svi trenuci su do jaja, i baš je dobro sve osmišljeno na početku, kako se priča razvija, mali buildupovi tenzije posle koga se uvek nešto drastično desi. Već posle pola sata skontaš da uvek kada je tiho sledi neko veliko sranje. Jedna scena je podsetila na RE7 koja je pod embargom, baš na početku u prvih sat vremena, ali sve u svemu, stvarno kvalitetna igra.

Što se težine tiče, na Standardu je baš forgiving, probao sam i samo nožem da sečem Lycans ali ne ide xD. Dobra stvar je što metak u specifične delove tela imaju zasebne animacije, uspore ili onesposobe neprijatelje, baš je kul napravljeno. Oke ovo većina zna iz demoa, ali u demou nije haos kao ovde na početku.

Taj survival deo je baš dobro odrađen. Igra je inače isuviše tamna, kontam zbog čega ali ono. sa RT-om igram na Xboxu nikakav problem u prvih sat vremena, ali ne primećujem ništa od RT-a :D

Haha cerke su posle sela :D video samo seljanke i babe, bas kada pomislio da je Ethan brzo… a da to je spoiler [emoji23]

Babe su dobro uradjene ako te to zanima

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako embargo, kada su na youtube pre sat-dva svi poceli da kace prvih ~sat igre?

Zar za twitch ima posebnih pravila?

Prvih 30min je pod embargom, znači što se tiče same priče i kako se dolazi do sela. Onda, notes su pod embargom kao i još neka sranja vezana za desavanja. Svi cinematici su pod embargom.

Ako neko strimuje baš to, boli ga kurac da li će ga capcom blacklistovati ili je možda neko sa ranom kopijom, a ima ih milion sada.

Aha, u tome je fora. Prvo sam pomislio na zajeb oko vremenske zone.

strogim embargom
Embargo za ovu igru je stroziji od uobicajenog, bas hoce da sprece lako sirenje spojlera.

Igra je inače isuviše tamna
Moramo do kraja ove generacije preci svi na OLED-e. :D

ali ne primećujem ništa od RT-a :D
Kao i u demo-u, RT je tu uglavnom za blagi GI/AO koji je selektivno aktivan samo u nekim delovima igre, ali najlakse primeti kod refleksija [koje maltene lice na standardni SSR]. Sve u svemu, veoma slabo primetna implementacija RT-a, al nema veze kad igra tako dobro radi sa RT-om bolje ga je ukljuciti.

budući da je ovo "trilogija" RE7-RE8 i naredni RE9, tu se završava sa etanom i kreće nešto drugo, tj. tu se staje sa numerisanjem i neće biti RE 10
Кладим се да ће бити Resident Evil X или неки фазон са икс.
Иначе, прича се да је Село са доста исјеченог материјала, због комплетирања развоја, да се може видјети на основу развоја наратива. Надам се да то није случај, јер Јапоси немају баш обичај да основни сценарио обогаћују исјеченим материјалом и каснијим Gold, Complete, итд. верзијама.

Jedino sto mi je glupo u ovoj igri (i to bas glupo) je ovaj blok sto su bacili, dal je space na PC-u ili koje dugme, nebitno, ali jako je nerealno, napadne te neko cudoviste, zombi, i kad bi tako postavio ruke, realno bi bilo da ti zombi zarije zube u ruke, a ovde se samo odbije od tebe, ne dobijes nikakvu stetu, em previse olaksava igru, em je nerealno... em se niko ne bi tako branio od zombija, obzirom da je beskorisno, za takve situacije je morala ici kazna za igraca i game over ili da ti skine skoro ceo health...

mislim da bi bilo ok da funkcioniše samo kao parry...

Da, mislim da bi to bilo najbolje resenje za takve situacije kad ti se priblizi zombi

Back
Top Bottom