• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

Када ово изађе (и DLC-јеви), једино што Capcom још може римејковати је Code Veronica, је ли тако? Остало је све освјежено или на техничком нивоу.
Nema nista od Code Veronice rekli su da uopste nemaju planove za njen remake. Ocekujem posle ovoga Re-Remake keca (par puta su bacili hint da su zainteresovani za to).

Видјећемо за Веронику, она одаје застарјелији утисак од оригиналне трилогије са Кеца. Једна од оних игара које имају прођу само када се појаве и које вријеме одмах прегази, нешто као MoH: Frontline. Dino Crisis исто чека, мада ту је наводно кренуо да се ради римејк па су отказали.

Sad kad ovo pokida, ici ce i RE5 i RE6 rimejci lagano do kraja decenije. Da se sve dovede na novi RE7-RE2-RE3-RE8 nivo/tretman.
U medjuvremenu se nadam nekom "novom" poglavlju (RE9).

RE9 treba da je sledeći.

inače fino igra izgleda, sve je tu i prošireno iz OG, samo da se tako nastavi da kraja igre. i da dobijemo "Operation Xavier" makar kao dlc uz tamo neku "Gold" verziju, kada već i Krauzeru daju više mesta

Odigrao sam i ja demo. Solidno je ovo, ali ne mogu da kazem da sam odusevljen.
Igra lepo izgleda, ali ne drasticno bolje od prethodnih nekoliko.
Zahtevnost je korektna - sve na max u 4k radi u oko 60-80fps. Ali igra kao i u RE2/3 crashuje ako se prekoraci raspoloziv vram.
Svidja mi se sto ovo nije 1-1 remake, samo se nadam da nece izbaciti neke delove iz originala.
Napucavanje je solidno, ali nekako mi je feedback slab.
Verovatno bih bio vise odusevljen da nisam odigrao re4vr. Posle toga mi ovo deluje slabasno, ali sam siguran da cu uzivati u igri.

8P40PDn.jpg

Demo ima i skrivenu tezinu koja se triggeruje na random makar tako kazu (palis/gasis igru dok se ne pojavi).
Mad Chainsaw mode, ja sam presao 3x demo nije mi se pojavila moracu veceras da probam nekako da je trigerujem.

b8f5zkbqvsma1.jpg

Meni je ovo izbacio odmah posle prvog prelazenja demoa.

Inache ko igra na ps5 nek ako mu je igra muljava kao sto je meni izgleda, kad se ugasi onaj Distortion lense i igra izgleda i kako treba. Prvo sam mislio da igra radi u 900p . Pored toga izgleda super, radi lepo u frame rate modu. Ja sam zadovoljan kako je za sad ovo ispalo.

I da kao i u ostalim Remejkoma nastavlja se tradicija da je HDR uzasan u ovim igrama , mnogo bolje izgleda kad je ugasen.

8h, skratiće to pro-runneri na ispod 5, no svakao lepa vest. samo igra se već pojavila i lik ladno naplaćuje da baca spoilere.

pa kaži ti meni, haha. no recimo šta je izbačeno, a šta dodato što bi mene zanimalo

Odigrao sam demo jos 5-6 puta i popravilo mi se misljenje.
Leon je brzi nego likovi iz prethodnih remake-a, ali je nisanjenje bas sporo, posebno na xboxu.
Svidja mi se sto se borbi moze pristupiti na vise nacina. Tokom drugog prelaska sam uglavnom koristio parry (odlican je noz, sigurno ce biti lakse odraditi knife only run nego ranije), u trecem sam pokupio skriveno oruzje. U cetvrtom sam uglavnom igrao sa novim oruzjem (super je sto ostaje u inventaru i kasnije) i ubio Salvadora. Posle toga sam dva puta probao da odigram hard mode i nije mi uspelo da predjem.
Vidim da su ljudi provalili kako da se uvek triggeruje hard mode, tako da cu probati jos koji put.
Sve u svemu, prilicno dobar demo.

Planirao sam tokom vikenda da odigram RE8 na psvr2 do kraja, ali sam ipak odustao jer ne zelim da pokvarim igranje rimejka.

Last edited:
Back
Top Bottom