• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Red Dead Redemption 2

nzm kod takvih igara čim i ako odradim glavnu priču bukvalno gubim želju da posle tumaram po svetu. svaka čast onome ko može
Такође. На страну што је гејмплеј у RDR2 болно clunky и застарео, уз конфузне и неинтуитивне контроле, уз очајан pacing (првих 10-15 сати). Заиста не знам зашто је милионима људи ово ремек дело и најбоља игра свих времена, ал' можда је и до мене, што ми се није играо по пети пут GTA SA само у руху Дивљег Запада. RDR1 је мени много боље легао, сведенији, фокусиранији и концизнији, иако је и он типична Рокстар игра прављена по GTA шаблону, али је барем тада био нешто колико-толико освежавајуће.

Šta da vam kažem, apsolutno nemam dotičnih problema.

nzm kod takvih igara čim i ako odradim glavnu priču bukvalno gubim želju da posle tumaram po svetu. svaka čast onome ko može
This^
Cim zavrsim igru, ide na brisanje, ne mogu vise ni da je vidim, zato uvek prvo odradim sve sekundardne questove i sve te ostale aktivnosti, pre nego sto zavrsim main quest, jer znam da cu se ugasiti odmah posle njega, postane mi totalno bez motiva i cilja...
Znaci nikakav problem da radim sve te sitnice pre nego sto zavrsim main quest, ali posle no-no...

Svako ima pravo da igra kako hoće ali ne treba generalizovati.

U RDR2 je baš odrađen dobro taj momenat da imaš razloga da igraš i nakon završetka svih questova.
Vrhunski dizajniran svet u kome se non stop nešto spontano dešava i uvek ima brdo stvari da se radi ali na fokusiran i imerzivan način.
Znači ne besciljno tumaranje i čišćenje markera.

Pored toga, s obzirom na količinu svih dodatnih aktivnosti bilo bi glupo odlagati završetak odlične glavne priče za 200h dok se sve ne završi.

i ja bih morao, pogotovo sa novom mašinom u 4k galore-u, ali udaram si čežnju još malkice :D

4K i OLED, i odma palim sve stare hitove, da predjem sa novim dozivljajem.

Epilog je ko stvoren za eksperimentisanje i zezanje, sada sam sebi zadao cilj da opljačkam voz, a da ne dobijem ikakav bounty (izvodljivo je), kao i da skupim sve neophodno od materijala za Legend of the East satchel. Biće posla.

4K i OLED, i odma palim sve stare hitove, da predjem sa novim dozivljajem.
Veruj da vredi. I mene kopka kako ovo izgleda na oledu ali mi mrsko, 2x sam presao igru, ukupno 400 sati, sto je dosta dosta je XD
Po meni najbolja igra ikada napravljena.

Ne vidim vezu između RDR2 i GTA.
Иста гејмплеј механика, исти интерфејс, исти енџин, исти концепт мисија и осталих активности, само што уместо аутомобила и мотора имаш коње и кочије, а уместо гангстера су каубоји. И први RDR је у суштини био као GTA Wild West spin-off, двојка је чак то још и више, пошто је скоро у свему идентична као GTA V.

Interfejs mi nije ni malo sličan sem što u obe igre imaš weapon wheel. Koncept glavnih misija mi takođe nije nešto sličan, možda donekle ali opet slično je u svim open world igrama. Sporedne aktivnosti mi se tek debelo razlikuju s obzirom kako su koncipirane u RDR2. To što je isti endžin mene kao igrača ne interesuje, po toj logici može da se kaže da je pola igara na svetu isto jer koriste neki popularan engine kao Unreal recimo. Vožnja automobila po ulicama nije isto što i jahanje koja po preriji koja treba da se uradi na način da ne bude dosadna, nisu uzeli i dali ti da jašeš konja po ulici pa kao samo su zamenili.

Prešao sam prošle godine GTA V 100% completion a prešao sam je bio i pre 7-8 godina kada je izašla tako da generalno mi je sveža u sećanju. Ni jedne sekunde dok sam igrao RDR2 nisam imao utisak da je išta preslikano iz GTA V. Naravno sličnosti ima u kontekstu toga da su i jedna i druga open world igra ali svakako je RDR2 jedna od open world igara koja ima baš puno "svojih" stvari da se izdvoji. Keca sam igrao baš davno pa se ne sećam ničega baš.

Kod takvih situacija cool off na nekoliko meseci, pa nastavi u nekom trenutku ako se setis igre ili je neko drugi spomene. Mozda u prvom stintu treba iskombinovati glavne i sporedne misije, a ostalo u zavisnosti od toga koliko te privuce svet.

Puno sati ulozeno, puno emocija i energije, treba odmoriti od toga kada je prosla tacka kljucanja.

Imao sam zelju da nastavim sa drugom igrom kako sam je presao zbog DLC-eva i stvari koje nisam kompletirao, samo sam izgleda izgubio sejv(ne mogu da se setim zbog cega) pa nisam nastavio.

Back
Top Bottom