Такође. На страну што је гејмплеј у RDR2 болно clunky и застарео, уз конфузне и неинтуитивне контроле, уз очајан pacing (првих 10-15 сати). Заиста не знам зашто је милионима људи ово ремек дело и најбоља игра свих времена, ал' можда је и до мене, што ми се није играо по пети пут GTA SA само у руху Дивљег Запада. RDR1 је мени много боље легао, сведенији, фокусиранији и концизнији, иако је и он типична Рокстар игра прављена по GTA шаблону, али је барем тада био нешто колико-толико освежавајуће.nzm kod takvih igara čim i ako odradim glavnu priču bukvalno gubim želju da posle tumaram po svetu. svaka čast onome ko može
This^nzm kod takvih igara čim i ako odradim glavnu priču bukvalno gubim želju da posle tumaram po svetu. svaka čast onome ko može
Veruj da vredi. I mene kopka kako ovo izgleda na oledu ali mi mrsko, 2x sam presao igru, ukupno 400 sati, sto je dosta dosta je XD4K i OLED, i odma palim sve stare hitove, da predjem sa novim dozivljajem.
Иста гејмплеј механика, исти интерфејс, исти енџин, исти концепт мисија и осталих активности, само што уместо аутомобила и мотора имаш коње и кочије, а уместо гангстера су каубоји. И први RDR је у суштини био као GTA Wild West spin-off, двојка је чак то још и више, пошто је скоро у свему идентична као GTA V.Ne vidim vezu između RDR2 i GTA.
nzm kod takvih igara čim i ako odradim glavnu priču bukvalno gubim želju da posle tumaram po svetu. svaka čast onome ko može