• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Red Dead Redemption 2

Odustah od igre negde pri kraju chapter 2... teska smarachina...
Igra je toliko spora, nikad sporiju igru nisam igrao... walking simulatori su za ovo zabava...
Ova igra je samo festival ultra sporih animacija, samo pritisni dugme i gledaj animacije...
Kontrole su najgore ikad koje postoje u svetu igara i ne znam koji imbecil ih je napravio....
Interfejs tiha jeza isto, igra je VEOMA NEUDOBNA za igranje...

Nema podrsku za dualsense, a cak i za forcefeedback sam morao da pronalazim resenje...
Da, nikako my cup of tea, ovo je nesto najgore sto bih mogao igrati, cak i Starfield koji sam odjebo je bio zabavniji...
Cak i Kingdom Come Deliverance koji je isto smarachina, me je duze zadrzao...
Jedino za Skyrim nisam siguran, tu su negde po nekvalitetu...

Ova igra ne nudi zabavu, nudi samo iskustvo... da nije price, niko je se ne bi ni secao...
Od grafike sam ocekivao mnogo vise, uopste me nije odusevila, bas izgleda zastarelo, ali ko mi je kriv sto tek sad igram, tako da ne zameram, ali nisu mi jasni hvalospevi za grafiku.
Ne bih ovo igrao ni za pare... da mi das 200 evra da je predjem, ne bih pristao, eto toliki je smor, pre bih gledao farbu kako se sushi i bilo bi mi zanimljivije.
Moram sad pod hitno da nadjem neku normalnu igru, da me oporavi od ovog sranja... jedino sto sam srecan jeste sto sam konacno prestao da je igram... pu pu pu :sick:
Samo Rockstar ume da napravi ovako retardnirane kontrole i intefejs, samo oni i niko vise.

Ja sam odigrao samo početak i već mi se igra svidela. Baš efektivno gradi emotivne veze igrača ka članovima bande. Ali čeka dok ne završim Dragon Loop ili dok odustanem od pokušaja da nateram sebe da mi se svidi novi Master of Magic

Odustah od igre negde pri kraju chapter 2... teska smarachina...
Igra je toliko spora, nikad sporiju igru nisam igrao... walking simulatori su za ovo zabava...
Ova igra je samo festival ultra sporih animacija, samo pritisni dugme i gledaj animacije...
Kontrole su najgore ikad koje postoje u svetu igara i ne znam koji imbecil ih je napravio....
Interfejs tiha jeza isto, igra je VEOMA NEUDOBNA za igranje...

Nema podrsku za dualsense, a cak i za forcefeedback sam morao da pronalazim resenje...
Da, nikako my cup of tea, ovo je nesto najgore sto bih mogao igrati, cak i Starfield koji sam odjebo je bio zabavniji...
Cak i Kingdom Come Deliverance koji je isto smarachina, me je duze zadrzao...
Jedino za Skyrim nisam siguran, tu su negde po nekvalitetu...

Ova igra ne nudi zabavu, nudi samo iskustvo... da nije price, niko je se ne bi ni secao...
Od grafike sam ocekivao mnogo vise, uopste me nije odusevila, bas izgleda zastarelo, ali ko mi je kriv sto tek sad igram, tako da ne zameram, ali nisu mi jasni hvalospevi za grafiku.
Ne bih ovo igrao ni za pare... da mi das 200 evra da je predjem, ne bih pristao, eto toliki je smor, pre bih gledao farbu kako se sushi i bilo bi mi zanimljivije.
Moram sad pod hitno da nadjem neku normalnu igru, da me oporavi od ovog sranja... jedino sto sam srecan jeste sto sam konacno prestao da je igram... pu pu pu :sick:
Samo Rockstar ume da napravi ovako retardnirane kontrole i intefejs, samo oni i niko vise.
Ne bih bio toliko strog, ali ni meni nije legla igra. Igrao sam je kada sam uzeo 2070S, dakle 2019. godine, ako se ne varam. Poceo sam da igram zbog grafike, ali pored toga mi nista nije leglo. Prica me nije vukla dalje, gejmplej me nije zabavio, otvoren svet me iritirao, sporedne misije su mi bile tezak smor. Osecao sam se kao da igram GTA5 na divljem zapadu, a ni jedan GTA nisam gotivio, osim petice. No, nisam hteo da igram ponovo peticu, ali dosadniju.
Igrao sam izmedju 10 i 15 sati, batalio i uninstall-irao.

Otkazace i GTA6.
Znači u narednim danima možemo očekivati vest da je Rockstar opet odložio izlazak GTA6, jer još nisu sigurni da je igra dovoljno dobra da zadovolji Krejzijeve kriterijume. Šta ukoliko mu se isti ne svidi kao što je to slučaj sa RDR2? Ode R pod katanac. 😬

Glat mogu da zamislim biznis model gde Krejzi sav namunjen, preznojen i iznerviran mora da odigra igru koju prezire do kraja jer su mu patreonci to platili.
Ja bih gledao, sta, malo safe patnje uvek dobro dodje.
Jos open world od 120 sati, mmm m.

Ali to je samo mamac. prave pare su u mikrotransakcijama.

10USD - u sledećih 10 minuta kontroler invertuje kontrole na 3 sekunde 5 puta
10USD - u sledećih 5 minuta kontroler totalno nasumično ne izvrši pojedine pritiske na taster i pridruži ih drugim u roku od 15 sekundi od trenutka oduzimanja
10USD - u sledećih 10 minuta monitor će na kraće periode trepereti
itd

Ja sam odigrao samo početak i već mi se igra svidela. Baš efektivno gradi emotivne veze igrača ka članovima bande. Ali čeka dok ne završim Dragon Loop ili dok odustanem od pokušaja da nateram sebe da mi se svidi novi Master of Magic
Dosta ljudi sa kojima sam pricao kazu da je pocetak bas los. Ja sam 2 puta pocinjao igru i prosto nisam mogao da svarim taj pocetak. Ja volim igre koje se igraju, ne filmove gde moram da drzim pravac na analogu i stisnem A povremeno.

Ja sam verovatno jedini covek koji je na obe strane.
Kada sam prvi put igrao igru bila mi je medju igrama generacije (iako sam imao zamerke na dizajn misija).
Kada sam igrao drugi put bila mi je nevidjeno dosadna, naterao sam se da je odigram do kraja.

Česta pojava kod filmova i igara gde te priča i posebno iščekivanje vuče napred. Za mene je to bilo najočiglednije u filmu Shiri koji me je oduševio a kada sam ga posle gledao čoporativno, što inače značajno pojačava moje uživanje u filmovima, smorio me ko zmaja u buretu.

A za 250 eur?
Haha, iskreno... za 1000 evra bi je na silu odigrao, ali verovatno bih prolupao u procesu...

Ovo je i dalje PS4 igra, Rockstar je jos nije portovao na PS5.

Valjda ce ove godine...
Nek se ne trude...

Krejzi PENZIJA, sad si vec u fazi cangrizave babe. Najjacu igru u istoriji gejminga ovako popljuvati wtf :)
I ja sam mislio penzija dobri moj, ali kad me je onoliko odusevio Last of Us, mozda ipak nije problem do mene, vec do igre :)

Otkazace i GTA6.
Sa GTA6 vec nema greske, iako su u tom serijalu, kontrole vec boze pomozi u odnosu na RDR, a interfejs i dalje ocajan, ali opet bolji nego RDR... ja trojku, vice city i san andreas danas ne mogu igrati... uzivao sam i presao ih u svoje vreme, ali danas ih ne bih mogao igrati duze od sat vremena... dok je tek petica bila onaj pravi iskorak i igra koju bih i danas mogao igrati.

sporedne misije su mi bile tezak smor
Uff te sporedne misije... pogotovo one aktivnosti sto ti iskacu tokom puta, boze koliko me je to iritiralo... znaci ne mozes na miru da dodjes do questa na mapi, a treba dugo da jases do njega, a da ti svaki cas ne iskacu neki usiljeni elementi, jadnu zenu kidnapuju, pao konj na nju, ovog pljackaju i svi oni cekaju kraj puta da ti prodjes i da se aktiviraju... resio par njih, video koliki je to smor, te sam ih od tad samo ignorisao, ali su i dalje uspevali da me izritiraju... ako u Rockstaru misle da je zabava da na putu ka questu ti iskace 10 retardiranih aktivnosti, koji samo sluze da ti dodatno produze vec veoma dosadan gameplay, onda sta da kazem... ocigledno su upravu, cim toliko ljudi vole igru, i toliko se dobro prodala, ali meni se ICH ne svidja...

Glat mogu da zamislim biznis model gde Krejzi sav namunjen, preznojen i iznerviran mora da odigra igru koju prezire do kraja jer su mu patreonci to platili.
Ja bih gledao, sta, malo safe patnje uvek dobro dodje.
Jos open world od 120 sati, mmm m.
Bukvalno bih udarao glavom o zid i glodjao kabl od dzojpeda

10USD - u sledećih 10 minuta kontroler invertuje kontrole na 3 sekunde 5 puta
Ovakve stvari su mi se desavale, cak i bez tih 10 dolara 🥲

Dosta ljudi sa kojima sam pricao kazu da je pocetak bas los. Ja sam 2 puta pocinjao igru i prosto nisam mogao da svarim taj pocetak. Ja volim igre koje se igraju, ne filmove gde moram da drzim pravac na analogu i stisnem A povremeno.
Jeste, citao sam, rekli su da je chapter 1 najdosadniji, onda od chapter 2 bude bolje, a od treceg krece zabava...
Sad mozes da zamislis koliko sam se smorio, kad sam odustao na samom kraju chapter 2 i nisam mogao jos malo da poguram, da vidim sta se to epohalno desava od chapter 3... verovatno neki momenat u prici, ali to ne moze da spasi dosadan gameplay...
ali upravo to sto si rekao, volim igre koje se igraju, gde sam aktivan... mada, bilo je igara koje su prakticno film i presao sam ih, poput Fahrenheit i Detroit Become Human... ali tu su mi prica i likovi bas legli i gameplay nije bio toliki smor...

Majstor facepalm dijaloga, ali opet drže mu pažnju igre generalno.

Što se tiče RDR2 mogu jedino da se složim da su kontrole neobjašnjivo bizarne za neke stvari. Ostalo je sve remek delo. S tim što smorilo bi i mene samo tako da igram dva puta toliku igru.

Back
Top Bottom