• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Red Dead Redemption 2

Odigrah i ja najzad ovo cudo od igre. Odmah moram da kazem da mi je prvi deo bio odlican ali nisam bio oduvan. Ovo je vec neka druga prica u svakom aspektu za 3 koplja bolja od predhodnika.

Kao i svaka open world igra ima dosta sintih mana i nedostataka ali kada se pogleda celokupan paket toliko su male i beznacajne da ih uopste necu pominjati. Jedina zamerka vredna pomena je tezina. Borbe su mogle da budu malo izazovnije.

Uh odakle da pocnem sa hvaljenjem igre. Prica, glavne, sporedne misije, slucajni susreti, karakterizacija likova sve je na vrhunskom nivou. Dizajn sveta, toliko sitnih detalja koji ovu igru cine zivotnom. Jos ne mogu da verujem sta su genijakci iz Rokstara napravili. Ogroman svet a tako pun detalja iznenadjenja na svakom koraku. Toliko sam bio odusevljen da sam fast travel koristio svega par puta. Obicno u ovakvim igrama prevrnem svaki kamen otkrijem svaku tajnu. Da sam na taj nacin igrao i ovu igru ne bih je presao godinama. Zato i posle prelaska ostaje instalirana pa kada se uzelim da natenane istrazujem mapu i otkrivam ono sto sam propustio.

Sto se tice open world igara do sada mi je cuveni Witcher 3 bio neprikosnoveno na prvom mestu. Sada slobodno mogu reci da mu je RDR2 rame uz rame a u nekim aspektima cak i bolji.

Pređoh i ja ovo čudo od igre, godinama sam odlagao igranje ove igre zato što je open world i znao sam da će mi trebati dosta vremena i bio sam u pravu,
trebalo mi je oko 120 sati da je završim, radio sam svaki side kvest na koji sam našao.

Manje-više sve je već rečeno o ovoj igri, stvarno vanserijska igra (za nekog ko nije igrao RDR1), bez ikakve dileme najbolje urađen open world do sada,
likovi, dijalozi fenomenalni, IMO jedina manja mana je što mi se main kvest nekako razvukao i što mi je isto main kvest u jednom trenutku stalno bila neka jurnjava..možda su to mogli to malo da skrate..

Sve u svemu stvarno must play igra i svako ko je odlagao igranje ove igre mora da sebi zadatak da što pre krene sa igranjem, mali hint ako ima takvih osoba,
početak je baš spor i ne toliko zanimljiv, kako igra odmiče sve je bolje i bolje.

Sve u svemu stvarno must play igra i svako ko je odlagao igranje ove igre mora da sebi zadatak da što pre krene sa igranjem, mali hint ako ima takvih osoba,
početak je baš spor i ne toliko zanimljiv, kako igra odmiče sve je bolje i bolje.
Meni ti najveći hitovi dolaze zadnji na red za igranje u backlogu, tako da kontam da će za par godina doći na red :cry:

Pa naravno, zar to nije i logično?
Prvo igraš igre od kojih manje očekuješ, a ne odmah najveće hitove i da mi se onda toliko digne kriterijum, da će mi posle toga sve biti bezveze... Ovako polako dižem lestvicu...

Yup, svi zivi danas kace vesti o RDR2

"Sources close to Rockstar indicate that the port is as real as the "next-gen update" and could complete the release schedule for the new console."

Poceo da igram ovo, uzasno spor pocetak, valjda cu preziveti...

Elem, hteo sam da pitam koji HDR mod preporucujete, HDR Game or HDR Cinematic, ovaj drugi je toliko taman i bled, da nemam reci... svi preporucuju HDR Game, a neki zapravo preporucuju i da se totalno iskljuci HDR jer je ocajno uradjen u ovoj igri... sad testiram i isprobavam...

Odustah od igre negde pri kraju chapter 2... teska smarachina...
Igra je toliko spora, nikad sporiju igru nisam igrao... walking simulatori su za ovo zabava...
Ova igra je samo festival ultra sporih animacija, samo pritisni dugme i gledaj animacije...
Kontrole su najgore ikad koje postoje u svetu igara i ne znam koji imbecil ih je napravio....
Interfejs tiha jeza isto, igra je VEOMA NEUDOBNA za igranje...

Nema podrsku za dualsense, a cak i za forcefeedback sam morao da pronalazim resenje...
Da, nikako my cup of tea, ovo je nesto najgore sto bih mogao igrati, cak i Starfield koji sam odjebo je bio zabavniji...
Cak i Kingdom Come Deliverance koji je isto smarachina, me je duze zadrzao...
Jedino za Skyrim nisam siguran, tu su negde po nekvalitetu...

Ova igra ne nudi zabavu, nudi samo iskustvo... da nije price, niko je se ne bi ni secao...
Od grafike sam ocekivao mnogo vise, uopste me nije odusevila, bas izgleda zastarelo, ali ko mi je kriv sto tek sad igram, tako da ne zameram, ali nisu mi jasni hvalospevi za grafiku.
Ne bih ovo igrao ni za pare... da mi das 200 evra da je predjem, ne bih pristao, eto toliki je smor, pre bih gledao farbu kako se sushi i bilo bi mi zanimljivije.
Moram sad pod hitno da nadjem neku normalnu igru, da me oporavi od ovog sranja... jedino sto sam srecan jeste sto sam konacno prestao da je igram... pu pu pu :sick:
Samo Rockstar ume da napravi ovako retardirane kontrole i intefejs, samo oni i niko vise.

Last edited:
Odustah od igre negde pri kraju chapter 2... teska smarachina...
Igra je toliko spora, nikad sporiju igru nisam igrao... walking simulatori su za ovo zabava...
Ova igra je samo festival ultra sporih animacija, samo pritisni dugme i gledaj animacije...
Kontrole su najgore ikad koje postoje u svetu igara i ne znam koji imbecil ih je napravio....
Interfejs tiha jeza isto, igra je VEOMA NEUDOBNA za igranje...

Nema podrsku za dualsense, a cak i za forcefeedback sam morao da pronalazim resenje...
Da, nikako my cup of tea, ovo je nesto najgore sto bih mogao igrati, cak i Starfield koji sam odjebo je bio zabavniji...
Cak i Kingdom Come Deliverance koji je isto smarachina, me je duze zadrzao...
Jedino za Skyrim nisam siguran, tu su negde po nekvalitetu...

Ova igra ne nudi zabavu, nudi samo iskustvo... da nije price, niko je se ne bi ni secao...
Od grafike sam ocekivao mnogo vise, uopste me nije odusevila, bas izgleda zastarelo, ali ko mi je kriv sto tek sad igram, tako da ne zameram, ali nisu mi jasni hvalospevi za grafiku.
Ne bih ovo igrao ni za pare... da mi das 200 evra da je predjem, ne bih pristao, eto toliki je smor, pre bih gledao farbu kako se sushi i bilo bi mi zanimljivije.
Moram sad pod hitno da nadjem neku normalnu igru, da me oporavi od ovog sranja... jedino sto sam srecan jeste sto sam konacno prestao da je igram... pu pu pu :sick:
Samo Rockstar ume da napravi ovako retardnirane kontrole i intefejs, samo oni i niko vise.
A za 250 eur?

Back
Top Bottom