• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Recenzije filmova

Moze neko da mi baci linkove dobre reviewere nase za filmove?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nadam se da ce te devojke disciplinovati, posto mi kao zajednica nismo uspeli u tome. :(

Last edited:
deluje mi već u prvim minutima da ste zašli u teritoriju spojlera, pa sam isključio, za neku drugu priliku :D
svakako, nabavi bolji mic.

Generalno praktikuju spojlere, sa te strane te razumem, ali poslusaj kada pogledas film. Trebao si to vec u bioskopu, ali verujem da ce ti biti dozivljaj i na OLED QLEDu ili cemu vec. :D

poslušaću.

nije žena htela da gleda, pa sam zato preskočio bioskop :D
svakako će pasti superiorno oled iskustvo sa adekvatnim surroundom :)

Posle duže letnje pauze ekipa Bukvalno podcasta je ponovo na okupu. Ovog puta smo se okupili da pogledamo "najhvaljeniji deo" Predator franšize koji ni ne nosi naziv po biću koji ga je progurao u sferu horor ikona. Da li se svima dopao, ili će biti povuci potegni situacija? I šta smo sve saznali o Predatorima kao kreaturama i koje su sve ostale medije zaposeli tokom duge tri decenije postojanja. I da li je bitno pogledati comanche ili engleski dub i kakva je to muzika u filmu koji ne sadrži ni tračak inicijalne teme. Prijatno slušanje.

Prey 2022 Bukvalno podcast

Dobije često sporedne uloge u kojima se ni ne bije što je uvek super zabavno kao u Zero Dark Thirty i Criminal...

super je lik, naslusao sam se njegovih intervjua pre nego sto sam poceo da gledam filmove pa mi bilo cudno, vidim njega ne lika iz filma...elem nije vise tako mlad, sto vreme vise prolazi sanse su mu manje da se probije...

ps: preporuka za avengement, mozda njegov najbolji film.

Back
Top Bottom