Hvala sjajnim devojkama iz Bukvalno podcasta na pozivu za ovu recenziju. Zabavno iskustvo i bilo je dobro cuti i tudje misljenje i vidjenja u vezi samog filma. Nadam se da ce vas pogurati da pogledate The Northman-a. Uzdravlje! Bukvalno podcast The Northman recenzija
Generalno praktikuju spojlere, sa te strane te razumem, ali poslusaj kada pogledas film. Trebao si to vec u bioskopu, ali verujem da ce ti biti dozivljaj i na OLED QLEDu ili cemu vec.
Prva novosadska promocija knjiga “Kritički vodič kroz srpski film, 2000-2017” i “The Best Serbian Films of the 21st Century” biće održana u subotu, 3. septembra, s početkom u 17 časova u kafeu “The End - Arena Cineplex” u Novom Sadu
Nema mene, ali koleginice su dovele drugaricu koja ne gleda horor filmove i jako je simpatično čuti kako neko poima horore, a navodno ne voli da ih gleda. Christine - Chopping Mall Bukvalno podcast specijal
Posle duže letnje pauze ekipa Bukvalno podcasta je ponovo na okupu. Ovog puta smo se okupili da pogledamo "najhvaljeniji deo" Predator franšize koji ni ne nosi naziv po biću koji ga je progurao u sferu horor ikona. Da li se svima dopao, ili će biti povuci potegni situacija? I šta smo sve saznali o Predatorima kao kreaturama i koje su sve ostale medije zaposeli tokom duge tri decenije postojanja. I da li je bitno pogledati comanche ili engleski dub i kakva je to muzika u filmu koji ne sadrži ni tračak inicijalne teme. Prijatno slušanje.
super je lik, naslusao sam se njegovih intervjua pre nego sto sam poceo da gledam filmove pa mi bilo cudno, vidim njega ne lika iz filma...elem nije vise tako mlad, sto vreme vise prolazi sanse su mu manje da se probije...
ps: preporuka za avengement, mozda njegov najbolji film.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.