• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Recenzije filmova

Nažalost, teško ću dostići Mike, morao bih da zalivam svaki dan, a nemam gabarita više za takve akcije.

Mislim da bolje ozvucenje treba ipak da "zarade", posto nisu bas u velikoj meri zagrejani za ovakav format a treba da privuces nekog ko ce time da se pozabavi. Treba da stvore bolju pregovaracku poziciju. Cim postanu odlucniji, pojavice se neko ko ce im resiti taj problem. Bio sam na nekom projektu kratko, pa sam video kako proces izgleda izbliza.

Mozda i malo potcenjujem voivoda posto nemam ideju kome sve salje svoj proizvod i koga bi mogao da ukljuci u pricu.

Osvetljenje bi trebalo brze da rese.

Pa ni ovi moji nemaju sponzora, cim su resili osnovne probleme i digli kvalitet dosli su novi ljudi (ispunili su njihove standarde) i sa njima bolje izgleda iako je scenario krs.😁 Mada, izgubili su glavnu lokaciju za snimanje. 😆Najbitnije je da je njima zabavno.

Mislim da bolje ozvucenje treba ipak da "zarade", posto nisu bas u velikoj meri zagrejani za ovakav format a treba da privuces nekog ko ce time da se pozabavi. Treba da stvore bolju pregovaracku poziciju. Cim postanu odlucniji, pojavice se neko ko ce im resiti taj problem. Bio sam na nekom projektu kratko, pa sam video kako proces izgleda izbliza.

Mozda i malo potcenjujem voivoda posto nemam ideju kome sve salje svoj proizvod i koga bi mogao da ukljuci u pricu.

Osvetljenje bi trebalo brze da rese.
Ne trebaju im novi ljudi, jedva bi bilo para i za njih troje. Sami uzmu kvalitetan mikrofon i reflektor i to je to.
Problem je sto je danas surovo tesko uspeti na yt i nije dovoljno okaciti jedan klip da se vidi interesovanje, jer ti moras konstantno da bombardujes sa yt klipovima da bi te za par godina yt algoritam uopste prepoznao, ovako taj jedan klip nece videti niko, sem onih koji imaju link do njega.

Nije bas. Bombardovanje yt klipovima ti ne garantuje da ce za par godina algoritmom kanal poceti da isplivava.

Najbitnije je imati saobracaj (solidan-dobar-brutalan dnevni broj pregleda u odnosu na velicinu kanala), bez obzira da li postavljao 5 klipova dnevno ili jedan klip u 5 meseci. Kako bi uopste moglo da dodje do "isplivavanja"...

A doci do saobracaja i tematika o tome je za neku drugu temu, kojoj nije mesto ovde.

Ne garantuje, ali je jedan od nacina da se dodje do toga, pricali ljudi koji sad imaju uspesne kanale.
Tesko ces ti imati toliko dobar sadrzaj da sa tako retkim kacenjem privuces toliko ljudi, to prodje neprimetno, sem ako ga ne reklamiras bas dobro i na dosta mesta.

Reklamiranje je samo jedan manje bitan deo dolaska do saobracaja.

Problem je sto je danas surovo tesko uspeti na yt i nije dovoljno okaciti jedan klip da se vidi interesovanje
Gde je on rekao da hoće da uspe na yt, zašto u srbiji svako ko okači klip na taj sajt hoće da uspe lol.

Pričaju o Nemesisu, ne bi uspeo u Srbiji ni da dovedeš Tarantina da ti priča o Ivokovoj Slavi toliko to ljude ovde zanima.

DA napravimo ja i ti klip kako štipamo ribe za dupe po Knezu uz neke vickaste animacije oprali bi gledanost.

Eto završismo yt intermeco vratimo se na recenzije filmova.

E sad ga i ti pretera.
Rekao je da oće da opipa puls, da vidi reakcije.
Rad na yt zahteva mnogo vremena, sumnjam da neko hoće da volontira, ali iz ljubavi jedan klip u 5 meseca, može da prođe.

I da hoces i da neces, moras da volontiras sve dok ne ispunis uslove za monetizaciju kanala, pa jos dok ti je ne odobre...

Znam sve druže, bavio sam se time.
Volontiraš da bi uspeo na yt, ne iz zabave, mada svaka čast onima koji mogu to da rade dug period, a da ne očekuju uspeh i da im nije bitan.

Želeo bih da ukažem na još jednog gospodina recenzenta, teksašanina, i eruditu koji je posvetio svoj život i vodio recenzije, o ne tako konvencionalnim filmovima. Pogađate, ponajviše se bavio hororima i treš filmovima među prvima, možda sa ove distance to ne deluje kao ništa specijalno jer sada imamo na hiljade kanala i sajtova koji se time bave, ali mislim da je OG i da je oštroumno disecirao, ubacivao humor i razne reference iz kulture pre svih. Pričam o Joe Bob Briggs-u koji je i danas aktivan sa svojom emisijom The Last Drive-In With Joe Bob Briggs na streaming servisu Shudder.

Postaviću neke od pikantnih starih klipova sa Monstvervision serije, koja je puštala filmove, i on je radio najave i odjave kao voditelj.

Back
Top Bottom