Od njega sam kupovao samo PS3 igre, pre desetak godina. Lik se bavi tim poslom, preko deset godina. Ne mogu ti garantovati nista, ali suludo bi bilo da lik nakon toliko godina pokusa nekakav exit scam sa par konzola.Gledam da naručim Switch 2 preko Ištvana sa KP-a, već sam uzimao od njega neke igre a znam da je gomila ljudi odavde uzimala konzole od njega,
problem je zato što je rezervacija, traži novac unapred da se uplati da bi bili sigurni da uzimam konzole,
kapiram da su sigurni, ali mi treba potvrda i ovde da nemam šta da brinem ako uplatim za dve konzole u napred (uzima i drugar).
Jok. Čovek mi se javljao više puta, ne voli generalno kada ga javno pominju, pogotovu hvale (!). Verovatno da mu ne bi navukli "bedu" na vrat.Napisi nesto sto nije obozavanje na benchmark forumu, javice ti se odmah.
Koja je cena konzole preko njega?Gledam da naručim Switch 2 preko Ištvana sa KP-a
Hahaah sve znam u vezi toga. Sleti kao NLO cim se rasplamsa oko njega a do tad tajacNapisi nesto sto nije obozavanje na benchmark forumu, javice ti se odmah.
Jok. Čovek mi se javljao više puta, ne voli generalno kada ga javno pominju, pogotovu hvale (!). Verovatno da mu ne bi navukli "bedu" na vrat.
Koja je cena konzole preko njega?
Da li je neko pricao bas sa Istvanom ili je taj covek ispario? Sve se odvija preko njegove zene. Secam se pre 10-ak god.sam cak i bio kod njih kuci i posle imao jos par trgovina, ali u poslednjih par godina sve se odvija preko njegove zene... Zapitam se reko jbt jel ovaj covek ziv, nema ga
No sorry za off, nebitno dal je to zena ili on, dobri su i provereni prodavci, ko god da rukovodi biznisom
Sta ja znam meni je neka guzata madjarica donela series x iako sam se dopisivao sa njim preko kp,znam kada sam otisao u suboticu po seriesx i izlazi ona ja reko:Istvan? Ona onako srdacno ne nego mislim da je rekla anita...Ja reko dobro je taman pomislih da je istvan trandza....
možeš li u code tagu da okačiš link pošto forum skripta pojede kp link iz nekog razloga kad se samo pastuje...Hvala, tako sam i mislio, nego čisto potvrda pošto ne dajem često toliki novac skoro mesec dana u napred.
@Corvus Corax
550e za MKW bundle, 40e viša cena od zvanične, ali ravno 100e jeftinije nego kod nas u prodavnicama.
Uzeo sam od njega novu PS Vitu 2013te. Tipa 7 godina kasnije poručio PS4 ili nešto slično, on mi govori, sarađivali smo već, sve srdačno. Ja u fazonu, druže, ne znam šta sam jeo juče, šta se dešava.Gledam da naručim Switch 2 preko Ištvana sa KP-a, već sam uzimao od njega neke igre a znam da je gomila ljudi odavde uzimala konzole od njega,
problem je zato što je rezervacija, traži novac unapred da se uplati da bi bili sigurni da uzimam konzole,
kapiram da su sigurni, ali mi treba potvrda i ovde da nemam šta da brinem ako uplatim za dve konzole u napred (uzima i drugar).
Misliš AnitaUzeo sam od njega novu PS Vitu 2013te. Tipa 7 godina kasnije poručio PS4 ili nešto slično, on mi govori, sarađivali smo već, sve srdačno. Ja u fazonu, druže, ne znam šta sam jeo juče, šta se dešava.
Riknuo PS kontroler par meseci kasnije, poslao mu, on meni odmah nov vakuum pakovanje a onaj poslao na reklamaciju. Od mene sve najbolje. Sarađivao sam sa gomilom ljudi koji su čudni malo u komunikaciji ili šturi na rečima ali opet profesionalni preko svake mere. Ištvan je među najproverenijima.
Jel ovaj pac man world remake one igre za ps1?Nisam ni znao da je ovo izaslo?