• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Prvi put vidim taj slogan "Your games are going places". Odlična fora.

Stigla masina :)
Ploca je Biostar B650 obicna pa dok ne kupim neku X670E necu prepakovati. A to ce biti negde jesen-zima. Backlog je velik, Anbernic isto je tu a gurace 5600X jos neko vreme :) Jedan dan ocu sve da menjam i raskacivam, drugi dan mi mrsko da sve vadim, kupujem drugu plocu ali uletece ovaj 7950 u desktop u bliskoj buducnosti :)
Okacicu oglas za 5600x kombo pa ako ide bice para za plocu
Be Quiet 5 je masivaan
1000003079.jpg

Valjda nije 'limun': :ROFLMAO:

Update: sve za deset, nema nikakvih kozmetičkih naznaka da je 'refurbished', bukvalno novo, čak i ventilator ima originalni 'miris'. :p
Koji ti je to po redu?

1000023230.jpg1000023232.jpg

Hvala bratu @Ashitaka što mi je prosledio ovaj dragulj. Ovo mi je jedna od "misterioznijih" konzola (pored 3do i sl). Dok sam bio mlađi i redovno išao na najlon, maštao sam da ga nađem. Jedva čekam da ga prikopčam na CRT, što će nažalost potrajati par meseci. Strpljivo ću čekati :)

Verovatno sam pricao pricu nekad. Drugar i ja na nbg buvljaku, neka 2009-a recimo. Uzmem wii i dc za ukupno hiljadarku, to su mi i dalje aktuelni wii i dc btw :D Na nekoj gomili blata stoji jedan Jaguar, drugar i ja se nasmejemo i ni ne pitam koliko kosta. Nikad sebi to nisam oprostio. Znam da ne propustam mnogo, ali ono, kad mogu da drzim izlozen supervision, mogao sam i tog Jaguara :)

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Back
Top Bottom