Biosamove god tamo krajem februara,najvece iznenadjenje mi je bilo destrj all humans 2 ogrvna statuaProlazio kroz Beč u povratku sa nekog putovanja, i konačno sam imao vremena da odem do zvanične THQ Nordic radnje. Generalno radnja nije prevelika i meni više izgleda kao postavka za tipa E3 ili gamescom (naravno dosta manje sadržaja ima) nego ''shop'', ali je na dobroj lokaciji i lepo urađeno. Pošto sam fan Darksidersa to me je najviše zanimalo, ali ima svega po malo. Koga zanima može i online da naruči preko njihovog sajta i tamo ima naravno dosta više stvari.
View attachment 14149 View attachment 14148
Ima nekih stvari koje u i mene razočarale, chaoseater (War-ov mač) koji košta 200€ je od nekog sunđerastog materijala, ne kažem da je trebalo da bude od metala nekog ali opet, barem ABS.Biosamove god tamo krajem februara,najvece iznenadjenje mi je bilo destrj all humans 2 ogrvna statua![]()
Na neki način ga ima, meni je Genesis okej iako znam da većina Darksiders fanovima nisu oduševljeni igrom, iako nije dobio isti tip igre kao ostali ali makar je i to neštodarksider kojeg smo svi zeleli ali ga nikad nismo dobili![]()
Ja na svaka 2-3 meseca googlam malo da l' je bio neki leak o novom darksidersu, baš iz tog razloga, a i da dobijemo neki vid zaključka. I mislim da će biti, Nordic je skroz random i odobriće tako neštogenesis mi je bio samo utesna alternativa, nadao sam se punokrvnoj ds igri kao sto su 1 i 2
Ja sam sa kumomobrnuo genesis iextra je u coopu kampanjagenesis mi je bio samo utesna alternativa, nadao sam se punokrvnoj ds igri kao sto su 1 i 2
Nikad mi se nije sviđao taj serijal...darksider kojeg smo svi zeleli ali ga nikad nismo dobili![]()