• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Kad si rekla da su zapakovane, pomislih da su ti stigle u kutiji, da je kao neki fejk bra :D

Kad si rekla da su zapakovane, pomislih da su ti stigle u kutiji, da je kao neki fejk bra :D
Ne, to sam se šalila da su zapokavane jer su još uvek pod zavojima i u posebnom grudnjaku, nisam ih još pustila na slobodu, so to speak [emoji16]

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Meni su užasni ovi Zero kaveri pijačarski jbg nisu umeli nikad kavere

Da Crash Carnival/Crash bash. :)

Ne dolaze obicno crash igre, to kad naletis, ja sam odavno uzeo crash 3, 2, pa sad crash 1 i crash bash.

Ima masa igara za Famicom/Super famicom, PS1 kad naidje.

Prodavca sam pre navatao na Ebayu, sad ima svoj store:

Shipping izadje izmedju 15 i 20$, poskupelo je. Note: Nasi mi u poslednje vreme redovno zadrzavaju pakete na carini i naplacuju 20% PDV, jer gledam da je ispod 50evra.
Seller ne stavlja shipping fee samo total item price na commercial invoice.

Generalno ko se zanima za japanese imports, situacija manje vise izgleda ovako. (based on my 4+ years of collecting, research and watching hardoff/bookoff/hobbyoff videos)
NES/Famicom: igara ima na milion, mnogo jeftinije od drugih regiona
SNES/Super Famicom: mozes da se gadjas sa igrama koliko ih ima, mnogoooo jeftinije od drugih regiona
GB/GBC: isto jeftinije, velika dostupnost
N64: manja dostupnost, ali jeftinije
GC: ne bas tolika dostupnost ali ih ima/ jeftinih igara ima ali ce biti sve skuplje
Sega Saturn: Za razliku od ostatka sveta, Saturn je bio popularniji u Japanu i igara ima, cene naravno nize (ako se nadje)
Sega Dreamcast: masa igara/ cene OK (Dreamcast bio jako popularan u Japanu)
Mega Drive: dostupnost katastrofa/ SuperFamicom potopio Mega Drive u Japanu/cene bas i ne znam (popularniji bio i PC Engine)
PS1: dostupnost velika/cene variraju od igre do igre ali opet mnogo jeftinije od EU/USA

Back
Top Bottom