• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Nije neki get ali me je iznenadio kvalitet izrade pa eto da postavim mozda nekome treba. Imam par kvalitetnih produznih kablova ali svi imaju centralni prekidac koji pali i gasi sve uticnice odjednom. Ovaj ima posebne prekidace za svaku uticnicu pa posto mi tako nesto treba resih da kupim i da probam. Posto kineski produzni kablovi nemaju pristup u moju kucu nisam puno ocekivao. Bio sam spreman i da ga bacim ako mi se ne svidi.

Dobio sam produzni sa 3 metra kabla sasvim solidne izrade. Sam kabl i kvalitet plastike je dosta bolji od onih koji se mogu kupiti u kineskim radnjama. Cak mi i prekidaci deluju dosta kvalitretno. Probao sam da punim teklefon i tablet i to radi bez problema. Za 1029 dinara mislim da je sasvim solidna kupovina. Obicno su im cene malo vece ali ako ne zurite i pecate popuste mozete ga kupiti oko huiljadarke. Ne rekoh u pitanju je kupovina sa Temu-a.
1748101963253.webp

Last edited:
1748117562665.webp

Želim da se zahvalim Timemasteru na predivnom poklonu za klinca i mene - PS4 u odličnom stanju! Jedino sam morao da dokupim jedan oriđiđi joypad (iako je žena imala par rečenica da kaže protiv toga), ali bože moj! Konačno PS4 u mome domu! Sad valja prištedeti za neki prikladan TV do jeseni, pa da se igramo kako dolikuje!

PS:

Prašinu ću samo sa njega da brišem, ostali nek se guše dok im ne napravim novu policu 😝

Last edited:
Obzirom da sam uvek imao samo čipovan Switch tako da nisam imao original igre,
poslednjih par nedelja skupljam neke od IMO must have igara (imam i Zeldu TotK CE) za Switch 2 koji bi trebao da mi stigne krajem sledeće nedelje

SwitchIgre.webp

Last edited:
Back
Top Bottom