• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

crM0EU1.jpeg
Jel 1A?

photo_2024-09-06_23-00-18.jpg

Shta li bi to moglo da bude?

photo_2024-09-07_20-14-39.jpg

Naruchio sam karte koje mi fale, ali nisam skapirao da su u pitanju SVE karte, tako da sada imam more duplikata, neke i po 3 puta, a neke vala i 4. Tako da, ako neko bude hteo na poklon nekoliko karata, cimajte me :ROFLMAO:
Ram, Shoko i Namba se chuvaju za s_hyperion, ali pitajte slobodno :3

@Wolfman Ne samo da je igra odlična, već su ispoštovali i kupce fizičkog izdanja dajući i poster, što je nažalost u današnje vreme baš retkost videti da u kutiji bude bilo šta drugo osim diska. Npr. u Witcher 3, CP2077, GTA V, RDR 1 i 2 (one mi sad padaju na pamet kao primeri) kutiji su bili i sticker-i, mape ili razglednice. A sad u najvećem broju slučajeva samo disk i teraj, šta će ti više? :rolleyes:

Last edited:
Hvala Mozzribo shto me savetovao da uzmem ovo za brijanje lica:

photo_2024-09-11_22-19-39.jpg

Rezultati su gotovo kao sa zhiletom. Neverovatno mi je da za te pare postoji takav elektrichni brijach. Jedino mi je malo smor shto je punjach USB, ali barem se napuni brzo.

Extra stvar, ja ga koristim u kombinaciji sa gillete brijacem sa 5 ostrica.
Posto me mrzi da se svaki dan brijem, ja se obrijem jednom nedeljno... i posto to bude velika brada, prvo prodjem sa njim na suvo, a onda ostatak dokusurim sa gilletom i to je to.
Jedino sto mu je jako skupa patrona, ali bar traje 6 meseci, kad pogledas tako i jeftina je...

Back
Top Bottom