- Reaction score
- 4,672
koliko mi samo idu na zivce ove PSP Essentials kutije
Zapravo sve essentials kutije me ubijaju u pojam

Kako mi je drago sto ne patim od ovogakoliko mi samo idu na zivce ove PSP Essentials kutijeZapravo sve essentials kutije me ubijaju u pojam
Meni platinum ps2 i ps1 verzija stonputa bolja od šs3 platinum izdanja.Te za PS4 sa crvenim okvirima su jedine koje liče na nešto.
i PS1 PAL kutija.samo azbest je gori izum od platinum izdanja.
druga je stvar n64 Player's Choice i ps1 platinum. To je bilo skorz ok.Sada da ali tada sumnjam da je nekome smetalo da kupi jeftinije tražene naslove posebno ako se uzme u obzir da su za psx to bili naslovi koji su prešli 400 000 prodatih, posle su krenuli da trpaju štagod u essential izdanja valjda.
Jbg nece programeri da dignu guzu sa kauca da ubace disk u drajv.Da ali imaš uvek iste ružne diskove...htedoh samo reći mimo estetike, to je bilo ok da godinu dana nakon izlaska igre dobiješ jeftiniju verziju, koliko sad japanskih igara drži cenu pet plus godina od izlaska...
da jasno, mada soni ekskluzive relativno brzo obore cene i dele ih uz bandlove doduše tako je bilo za ps4 videćemo dalje u ovoj kros gen-eri gde je voda mutnijakad nema vise potrebe da se oslobadja prostor u maloprodajama imacemo mi vecno 50$ igre ko nintendo
Opet vecinom zahvaljujuci fizickim izdanjima i trzistu polovnjaka.da jasno, mada soni ekskluzive relativno brzo obore cene i dele ih uz bandlove doduše tako je bilo za ps4 videćemo dalje u ovoj kros gen-eri gde je voda mutnija