• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Mada ne vidim nikakav razlog da verujem da je iko poručio ovako delo, čovek nudi suluge pravljenje jedinstvenih arkadnih kućišta obliženih tematski rezbarenim mermerom.

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg

Naravno. Pogledaj Sonic aparat. Ništa osim centralnog panela sa glavnim likom nema nikakvog smisla. Mario je definitivno kronebergovski horor.

Ali ideja da nudi je kul. Nadam se da ne bi izrezbario kronebergovskog Maria doduše :D

Jel ovaj Raiffeisen online račun se stvarno ne plaća ništa za održavanje ili je neka prevara/navlakuša? :)
Vidim da ste pisali u temi.
Čitam na sajtu piše da se dobija Visa ako sam stariji od 26, a meni bi trebao Master Card zbog argentinske prodavnice. Nema opcije da se bira?

Ja u svojoj banci imam MC, pitao danas da li mogu imati još jednu koja nije vezana za glavni račun i kažu ne može pa mi treba alternativa.

A ako hoću da ubacim pare na tu Visa karticu, jel mogu dinare pa se onda konvertuje ili moraju evri?

U raiffeisen banci sve se konvertuje u evre. Visa može da bude obična debitna/kreditna kartica ili Virtuon koja radi samo na netu.

Back
Top Bottom