Zavrsio sam sa nasim drzavnim zdrastvenim ustanovama, od sad samo privatno...
Ma ono je katastrofa koliko je lose i deluje ko da je namerno tako osmisljeno, kako bi te oterali...
Prvo da zakazem u Domu Zdravlja kod svoje doktorke, zauzeta naredne dve nedelje ne moze da se dobije termin!
Ja odem na salter i jedva mi daju neki termin...
Onda kad sam dobio upute, ne pise adresa gde treba da se ide, vec daju tebi da se snalazis, i ja odem u Resavsku gde se po guglu nalazi ta ustanova, prvo avantura da nadjes ulaze, jer nije sa prednje strane, vec je skroz iza, niz neke stepenice i cuda, a nigde nista nije obelezeno kao i uvek... da nisam pitao nekog, ne bi ni znao da nadjem... javim se tamo na salter, kazu mi, nije ti to tu, vec trebas da ides u Pasterovu... o Boze!
Odem ja u Pasterovu, tu ima na 1000 ustanova, jer je to Urgentni centar, pa trazi tamo na 1000 bilborda gde je ono sto meni treba, pa pratim neke strelice (osecao sam se ko da idem na lov na blago, pa pratim upustva), i onda nadjem ja nekim cudom to sto mi treba, udjem unutra, nigde nista nije obelezeno, dakle nema sanse sam da se snadjes, moras nekog da pitas... i tako pitam ja, kazu to ti je gore, odem ja gore, nema zive duse... pokucam na neka vrata i prekinem doktorku koja je (naravno) na pauzi... pitam je gde da se javim, kaze ides BRE dole u prizemlje na salter, pa nek te rasporedjuju dalje gde treba...
Odem ja dole, trazim salter, prolazim kroz gomilu prostorija, ona guzva ljudi... pa to su hodnici i hodnici krcati ljudima, zao mi je sto nisam slikao, ali ne pocinje tu red, ne... to su oni koji su vec primljeni, iza tih hodnika punih ljudi, na samom kraju, e tu je pocetak cekaonice, gde kad sam pogledao, samo sto nisam pao, tu je JOS VECA skupina ljudi koji cekaju da udju makar u hodnik... ( a salter jos uvek nisam nasao )... i nista, pokupim se ja i odem, moracu ipak da odem da me deru privatnici, ovde nema leba, nemam ja zivaca da se igram "nadji me" i da cekam satima na red... a onda u roku od par sekundi, da mi doktor kaze nesto sto necu zapamtiti, a on nece zapisati...