• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Uzimao sam u prošlosti više puta one gost/shared naloge na KP za PS5. Kada ima neka igra koju želim da igram, a igra je ultra jeftina, recimo 1000 1500rsd, onda mi je mnogo lakše tako da platim, ulogujem se na nalog, skinem igru, pređem i obrišem nalog.

Zanima me, kako i odakle ti ljudi na KP nalaze te naloge? Jel postoji neki globalni sajt za deljenje/prodaju? Možda neko odavde ima iskustva s tim, pa rekoh da pitam. Jer tražio sam, i nisam uspeo da nadjem.

Sami se medjusobno organizuju, kreiraju sveze naloge i na tim nalozima kupuju igru tako sto podele trosak u zavisnosti od toga da li si nosilac (tvoj nalog ce imati trofeje iz igre i igras igru sa svog naloga) ili guest (moras sa tog dummy naloga da igras i nemas trofeje). Nakon sto predju, vecina proda za manje novca taj svoj deo naloga, pa onda druga ruka jos smanji, pa treca jos i tako dodje do tebe za 1000din u jednom trenutku.

Ima nekoliko likova koji su bas razvili semu, ljudi im veruju i oni cesto organizuju po nekoliko grupa kada treba da izadje aktuelna igra, pa oni rade posle menadzment naloga i kod koga je koji

Sami se medjusobno organizuju, kreiraju sveze naloge i na tim nalozima kupuju igru tako sto podele trosak u zavisnosti od toga da li si nosilac (tvoj nalog ce imati trofeje iz igre i igras igru sa svog naloga) ili guest (moras sa tog dummy naloga da igras i nemas trofeje). Nakon sto predju, vecina proda za manje novca taj svoj deo naloga, pa onda druga ruka jos smanji, pa treca jos i tako dodje do tebe za 1000din u jednom trenutku.

Ima nekoliko likova koji su bas razvili semu, ljudi im veruju i oni cesto organizuju po nekoliko grupa kada treba da izadje aktuelna igra, pa oni rade posle menadzment naloga i kod koga je koji
Hvala. Sada mi je jasno. Sve sam mislio da postoji neka shady radnja/sajt, gde može da se to nabavi za dalju prodaju (ovo što si ti opisao samo na mnogo većem nivou). Ništa onda, nastaviću da kupujem od ovih naših sa KP-a.

Jedno pitanje,
interesuje me da li neko zna da li je moguće pristupiti arhivi bivše EmuGlx foruma?
Pokušavam da nađem neke svoje postove za neke starije igre dok je forum bio aktuelan..

Mislim da je odgovor NE ali možeš da pitaš dožovotnog nika

Back
Top Bottom