Odlična preporuka. Utespelare je super za taj novac. Kupio sam ga bratu pre par godina i ja sam se pozitivno iznenadio čvrstinom, veličinom i završnom obradom. E sad, Ikea ima tendenciju da menja kvalitet i materijale za iste proizvode tokom ciklusa/godina (a zadrži iste nazive), tako da ne znam kakvi su ovi aktuelni primerci.@Snake1989 Pogledaj ponudu radnih/kompjuterskih stolova u Ikei, evo npr. ovaj.
od čega ih prave kada jedna ploča i dva nogara košta 400+ e
Пробај овде: https://www.balkandownload.org/Ima li neko dobar sajt/treker/kanal/nešto četvrto za naodne verzije e-knjiga?
Imam ja na megi nekih 30ak giga pack naših knjiga, sa pb skinuo pre sto godina. Mogu ti pustiti link ako ti tako nešto interesantno.Ima li neko dobar sajt/treker/kanal/nešto četvrto za naodne verzije e-knjiga?
Ima li neko dobar sajt/treker/kanal/nešto četvrto za naodne verzije e-knjiga?
Пусти мени исто ако можеш да видим шта све има.Imam ja na megi nekih 30ak giga pack naših knjiga, sa pb skinuo pre sto godina. Mogu ti pustiti link ako ti tako nešto interesantno.

I meni pls. Volim kad neko skine i sortira, da se ja ne patimImam ja na megi nekih 30ak giga pack naših knjiga, sa pb skinuo pre sto godina. Mogu ti pustiti link ako ti tako nešto interesantno.