• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Jel ima neko profil na razmeni igara? Da mi istrazi kod admina zasto su mi banovali nalog koji je jos iz 2011 sa 200+ trgovina, i od ovog pomenutog nista nisam pisao niti narusavao neka pravila. 🤔

Ps: znam da je forum djubre postao zesce sa gomilom prevaranata, ali kanda su i admini neki novi pa rade sta oce

Attachments

• Screenshot_20240409_092956_Chrome.jpg
    Screenshot_20240409_092956_Chrome.jpg
    77.5 KB · Views: 15
sa gomilom prevaranata
Kakvi crni prevaranti, to možda ako si naivan kao dete.
Zna se ko su pošteni posrednici na RI, sa njima posluješ i ne boli glava. Ili kupuješ naloge od drugih korisnika gde su isti ti posrednici koji su od poverenja i nećeš ikada imati problema.

Kakvi crni prevaranti, to možda ako si naivan kao dete.
Zna se ko su pošteni posrednici na RI, sa njima posluješ i ne boli glava. Ili kupuješ naloge od drugih korisnika gde su isti ti posrednici koji su od poverenja i nećeš ikada imati problema.
Da ali oni prodaju dalje bog zna kome, kad prodajes igru dalje ne biras kupca zar ne ;)
I bas je to slucaj kad igra promeni 3-4 vlasnika, doci ce taj 5. koji ce sve po#ebati.
Evo slucaj od malopre, dosli smo do toga da mi covek vraca pare jer je neko petljao sa siframa, a sve stari clanovi

Ma kakvi, ako je neko od prethodnih vlasnika slot-a nešto petljao/muljao, posrednik resetuje nalog, metne novi pass i to je to. Svakako šifru od mejla od naloga ima samo on, tako da svi ostali nemamo ikakvu moć u upravljanju nalogom sem da promenimo PSN šifru, a time ne dobijamo ništa.
Za svojih 12 godina kupovine i prodaje raznih naloga, nisam imao niti jednom problem.

Ma kakvi, ako je neko od prethodnih vlasnika slot-a nešto petljao/muljao, posrednik resetuje nalog, metne novi pass i to je to. Svakako šifru od mejla od naloga ima samo on, tako da svi ostali nemamo ikakvu moć u upravljanju nalogom sem da promenimo PSN šifru, a time ne dobijamo ništa.
Za svojih 12 godina kupovine i prodaje raznih naloga, nisam imao niti jednom problem.
Nesto je promenjeno oko toga od strane Sonija, nije tako jednostavno kao pre, to sam negde procitao. Mnogi share posrednici sa foruma su prestali da rade sharove a eno tasko koji je najpoznatiji spao na svega par igara.

A paper released during the SIGBOVIK 2024 conference details an attempt to simulate the IBM ‘quantum utility’ experiment on a Commodore 64. The idea might seem preposterous - pitting a 40-year-old home computer against a device powered by 127-Qubit ‘Eagle’ quantum processing unit (QPU). However, the anonymous researcher(s) conclude that the ‘Qommodore 64’ performed faster, and more efficiently, than IBM’s pride-and-joy, while being “decently accurate on this problem.”

• Like
Reactions: Ace
Back
Top Bottom