@Corvus Corax Ja sam voleo Kaibu najviše pa Joey.Instaliraj pa vidi mozda ti se ponovo poigra 

Evoprovericu ja, samo nemam pojma ni ko su modovi/admini![]()
Kakvi crni prevaranti, to možda ako si naivan kao dete.sa gomilom prevaranata
Da ali oni prodaju dalje bog zna kome, kad prodajes igru dalje ne biras kupca zar neKakvi crni prevaranti, to možda ako si naivan kao dete.
Zna se ko su pošteni posrednici na RI, sa njima posluješ i ne boli glava. Ili kupuješ naloge od drugih korisnika gde su isti ti posrednici koji su od poverenja i nećeš ikada imati problema.
Nesto je promenjeno oko toga od strane Sonija, nije tako jednostavno kao pre, to sam negde procitao. Mnogi share posrednici sa foruma su prestali da rade sharove a eno tasko koji je najpoznatiji spao na svega par igara.Ma kakvi, ako je neko od prethodnih vlasnika slot-a nešto petljao/muljao, posrednik resetuje nalog, metne novi pass i to je to. Svakako šifru od mejla od naloga ima samo on, tako da svi ostali nemamo ikakvu moć u upravljanju nalogom sem da promenimo PSN šifru, a time ne dobijamo ništa.
Za svojih 12 godina kupovine i prodaje raznih naloga, nisam imao niti jednom problem.