• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Moglo bi se tu još svašta solidnog dodati: Giants Citizen Kabuto, Messiah, Sin, Fallout Tactics, Star Trek Bridge Commander, Voyager Elite Force, Star Trek Armada, Gun Metal, Aquanox, Aquanox 2, Dune 2000, Medal of Honor Allied Assault, Jedi Outcast, Duke Nukem Manhattan Project, X-Wing Alliance...

Ima onaj neki samsung umpc tablet sta god sa xp-om. Bilo bi vrh nalraviti period apropriate steam deck od njega [emoji16]

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

sledeci lvl nostalgicnog ludila je da ne skidas gog verzije igara, vec da nadjes .isoe iz tih godina :ROFLMAO:

Mislim da Myth 1: The Fallen Lords, Myth 2: Soulbringer i Myth 3: The Wolf Age niko nije naveo… Sve ostalo je pobrojano… 🤣

sledeci lvl nostalgicnog ludila je da ne skidas gog verzije igara, vec da nadjes .isoe iz tih godina :ROFLMAO:

Haha otprilike pola ovih igara je sa ISO-a. Neke nisu dostupne na GOG-u. Primeti Alcohol 120% na desktopu... [emoji16]

I dalje nema Vampire the masquerade Bloodlines

1 (nedovoljan)

Biće, biće. Nema ni Warhammer, ni Supreme Commander, ni LOTR,... instaliram ih.

Jbt se, baciste me u depresiju, čitajući sve ove poslednje postove setih se mnogo bezbrižnijih i srećnijih dana...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jbt se, baciste me u depresiju, čitajući sve ove poslednje postove setih se mnogo bezbrižnijih i srećnijih dana...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

a.jpg

PopCap heroin naslovi...
PopCap ima baš dobrih igara, u kojima sam uživao. Moraću da potražim neku kolekciju, pa da instaliram.

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion
Samo da se osvrnem na ovo. Te konkretne Yu-Gi-Oh igre sam baš voleo da igram, pogotovu Joey the Passion, koji je bio i najteži. Rekao bih da su mi dosadile, ali možda bi ipak trebalo da instaliram i odigram koju partiju... 😄

I evo trenutnog stanja, abecedno sortirano:
IMG_0887.jpeg

Ima se u šteku stara Win '98 era mašina sa Voodoo 3, Samsung CRT, IBM tastatura i stari, nadam se i dalje živi, CD-ovi za posebne nivoe ludila :ROFLMAO:... kakav bre ISO

Samo teško da će ikada biti vremena za to.

U temi o retro handheld konzolama neko je već pisao da ne kopira veliki broj romova na sd karticu jer onda neće ništa igrati već odabere par igara koje će da igra. Meni se to dešavalo još početkom 2000-ih kada sam otkrio MAME emulator na internetu.

Za one koji nemaju retro PC mašine a drma ih nostalgija preporučujem PC-em emulator

Sjajna stvar, jedini problem je što je zahtjevan. Mislim da alder lake mogu da emuliraju neki Pentium 2 266 ili na 300 Mhz sa Voodo 2 ili 3 karticom i Win95/98 OS.

O da, PCem mi je negde u TODO listi da probam... možda dođe na red pred penziju :ROFLMAO:

Back
Top Bottom