• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Jedno noob pitanje, recimo kad se pravi novi nalog na nekom sajtu i sad mozes da se registrujes, popunis sve podatke i to je to, ali ima i opcija da napravis nalog/ulogujes se preko google naloga ili preko facebook naloga...

Meni zanima kad se koristi ta druga opcija, i recimo preko facebook naloga napravim novi instagram nalog, kako onda da znam koja mi je sifra na instagramu, posto je nalog sam napravljen preko facebooka, jel to znaci da mi je sifra na instagramu ista ona koja mi je na facebooku?

Pa nemaš šifru za IG jer si se ulogovao preko FB, svaki sledeći put kad se loguješ, logovaćeš se preko FB. Isto važi za svaki 3rd party login, tipa Google.

Mislim da Facebook podeli sa tom drugom stranicom mail, tako da ako ti je isti mail za Facebook i tu drugu stranicu ne možeš napraviti novi nalog na toj drugoj stranici (u tvom primeru Instagram).

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pa nemaš šifru za IG jer si se ulogovao preko FB, svaki sledeći put kad se loguješ, logovaćeš se preko FB. Isto važi za svaki 3rd party login, tipa Google.
Aha... zeza me sad to, jer koristim JDownloader i nece da mi skine neke klipove sa Instagrama jer mi trazi da popunim u opcijama koje mi je korisnicko ime i sifra za instagram i onda ne znam sta tu da kucam... a ne bih da pravim novi nalog, jer ovaj koristim vec neko vreme, pa da se to ne izgubi...

Ako si iskoristio neki drugi način za registraciju (recimo 3rd party auth poput FB, google i slično), u skoro svim bolje dizajniram aplikacijama u opcijama imaš način da postaviš šifru. Email je taj koji je iskorišćen i preuzet sa FB-a, ali šifra, koja trenutno ne postoji, se naravno može postaviti. Evo recimo na instagramu gde mislim da je:

1694539963264.png

Gledam da kupim neki auto i naletim na ovo u oglasima. Dal je moguce da grad moze ovako da unisti kola. Jos jadnik pokusava ovo da proda. U ovakvom stanju moze samo na odpad ili ako nekome treba motor i menjac.
bd861310-4c42-4a33-893a-aff01e90c79f

01ac1eee-e00c-47ce-a40b-d9a43f554ad6

261ff472-7686-4315-acd8-6c2fc03e4570

Pa pazi daleko je taj auto od otpada, posla za limara bice udri me do zore , ali da se sve srediti. Ako je bas bas ispod cene i za dzabaka, why not

Pa pazi daleko je taj auto od otpada, posla za limara bice udri me do zore , ali da se sve srediti. Ako je bas bas ispod cene i za dzabaka, why not
U nemackoj gde se ovaj auto nalazi tesko da je isplativo ovo popravljati. Limarija je tu i najmanji problem zameniti krila, haubu, krov i sta jos treba . Posto su stakla popucala voda je sigurno prodrla u unutrasnjost. Elektronika je verovatno sjebana a to kosta boga oca. Tesko bi bilo isplativo i da je za dzabaka plus sto nesrecni prodavac trazi pozamasnu svotu za ovo. Jeftinije izadje kupiti ovakav auto u odlicnom stanju.

Jedan od momenata kad mi je drago što nemam auto.
Zamisli nemaš garažu i auto ti tako stoji na otvorenom i svaki čas grad može da ga pošalje u večna lovišta...

Ili grom da udari u drvo i drvo ti padne na auto, kako što se desilo ispred moje zgrade.

Naravno postoji osiguranje, ali i to košta boga oca...

Btw, za sutra najaviše nevreme.

Eeee, koliki je postotak takvih automobila koji su havarisani pa uvezeni, popeglani ovde i prodani sa masnom marzom. Da se sve srediti ali da je cijena normalna vec bi ga skinuo neki svercer koji ima uhodanu semu za popravke. Btw, oduvjek sam prezirao ovaj GT model 🤷‍♂️

mogu grom i grad da te capnu i dok šetaš ulicom. sve je rizik ako ćemo tako da gledamo...
Nije uopste uporedivo, ti kad vidis da je grad ili grom, ce se sklonis negde, a auto je ceo dan i noc na ulici, ostavljen na milost i nemilost vremenskih uslova...

Prolazim nocu pored kafancuge neke kod zeleznicke stanice i cujem pevaju gosti, deru se:
...
Potražicu ženu koja ume
Moju MLADOST da razume
...
Pogledam ko peva, kad ono sve MATORCI, bahahah
😅
, kad se nisam usro od smejanja, ono shtapovi, bez zuba, ali oru zajedno, ko da stvarno veruju da su mladici, to mi je bilo bas simpaticno
😁

Back
Top Bottom