Taman sam hteo da kazem pre neki dan da ti treba intervencija.Duh druzenja na forumu se nastavlja. Presrecan sto imam ekipu koja enejbluje moje zavisnosti![]()
![]()
Ni ne znas kolikoTaman sam hteo da kazem pre neki dan da ti treba intervencija.
Aha... zeza me sad to, jer koristim JDownloader i nece da mi skine neke klipove sa Instagrama jer mi trazi da popunim u opcijama koje mi je korisnicko ime i sifra za instagram i onda ne znam sta tu da kucam... a ne bih da pravim novi nalog, jer ovaj koristim vec neko vreme, pa da se to ne izgubi...Pa nemaš šifru za IG jer si se ulogovao preko FB, svaki sledeći put kad se loguješ, logovaćeš se preko FB. Isto važi za svaki 3rd party login, tipa Google.
U nemackoj gde se ovaj auto nalazi tesko da je isplativo ovo popravljati. Limarija je tu i najmanji problem zameniti krila, haubu, krov i sta jos treba . Posto su stakla popucala voda je sigurno prodrla u unutrasnjost. Elektronika je verovatno sjebana a to kosta boga oca. Tesko bi bilo isplativo i da je za dzabaka plus sto nesrecni prodavac trazi pozamasnu svotu za ovo. Jeftinije izadje kupiti ovakav auto u odlicnom stanju.Pa pazi daleko je taj auto od otpada, posla za limara bice udri me do zore , ali da se sve srediti. Ako je bas bas ispod cene i za dzabaka, why not
Nije uopste uporedivo, ti kad vidis da je grad ili grom, ce se sklonis negde, a auto je ceo dan i noc na ulici, ostavljen na milost i nemilost vremenskih uslova...mogu grom i grad da te capnu i dok šetaš ulicom. sve je rizik ako ćemo tako da gledamo...