Nije toliko duboko koliko deluje, wide je aspekt fotografije morao sam wide fotku da opalim posto ne bi stalo drugacije sve na slikune mogu emotivno da podnesem ovu dubinu. moji laktovi bi pevali

To mi se najvishe dopada kod tog stola :dne mogu emotivno da podnesem ovu dubinu. moji laktovi bi pevali
I moja je soba zelenaivamark likes these walls
Mada Ivanmarkova nijansa zelene je bolja al dobro bitno da je zelena 
Ne mogu da izvalim kako/na šta je naslonjen Switch, *blagi napad panike*

Kakva TV policaLjudi ja sam baš puno promenio setup tj i stan sam menjao pa evo sano jedan deo(mada je još u fazi sredjivanja?)
I beli ps2 made in japan za eu tržište [emoji627][emoji16][emoji106]
Inače tu iznad troseda bi uzeo jednu veliku sliku na platnu [emoji846]
Jel znate neki sajt kojinradi po barudžbini a da ja nađem sliku na netu i pošaljem im?![]()
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Hvala, super je polica a tako sam namestio da budu diakovi skriveni kada su zatvorene vitrine, samo se konzole vide [emoji4]Kakva TV polica [emoji7]
Ovako nesto je i meni cilj, samo sto imam onaj donji element, nista sa strane. Ali ce se nabavi.
Dopada mi se alkohol gore levo [emoji108]
i naravno figure
bas ih imas puno..Super ti je polica/komoda za tv ja sam hteo nesto slicno da pravim.mada i pc sto je extra 
To se lako reshi - ne chistish prashinu.Deluje mi da ti je nocna mora za ciscenje prasine, sa toliko polica i stvari na policama![]()
Upravo čistim gears garnituru [emoji16][emoji108]To se lako reshi - ne chistish prashinu.
Svaka chast, znam da nikada ne bih to radio, zato ni nemam figure... osim gumenog praseta.Upravo čistim gears garnituru [emoji16][emoji108]
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Na najvipe me smara da čistim kečere, em ih bajviše imam em ih baš nešto ne gotivim.Svaka chast, znam da nikada ne bih to radio, zato ni nemam figure... osim gumenog praseta.