Imali smo ovu temu i na bivsem formu (iako nije bila previse popularna), pa bi mogla i na ovom da se otvori.
Evo za pocetak jedan kutak sa SL tematikom. Nadam se da i druge clanove nece mrzeti da okinu koju sliku
Razmisljao sam da li ovo da postujem u "Topics of all sorts" ali sam se ipak odlcio za ovde jer tastaturu koristim za posao. Nemamo neki genericki "hardware" podforum. Pisem ovo jer me dosta ljudi pita za vise informacija o tastaturi koju koristim, pa sam odlucio sastavim svoje utiske na jedno...
forum.secretlevel.org
Dnevnu sobu su trenutno preuzela deca tako da za sada nemam svoj zen gaming kutak, ali doći će jednog dana.
Moj battlestation, nista posebno...
Konzole i kolekcija retro igara/konzola su mi trenutno u drugom stanu, spakovao sam ih kutije dok ne resim pitanje nove police za tv ovde.
uf jes gadno mesto za ps5, ako mislis na levu ivicu, za sve ostalo (maltene lol) neam grizu savesti (iza ima jos ~25cm)
bio je na sredini al me mnogo trigeruju tako pa sam ga testirao sa tsuhimom uz ivicu
odokativno sve je isto (pre)toplo kao i pre, a i gamer nexus je ionako ispljuvao tu stranicu da nema nikakv intake...i meni to bilo dovoljno za ovako hrabar potez lol
neam pojma verovatno/mozda ga vratim na sred, najradije bi ga stavio u ostavu...ps5 je lud, ladan ko spricer a metar oko njega aura toplote
valjda nece se istopi jos godinu dve dok skockam nov namestaj etc
za linusa su me sabili pro imam kontakt sa njima samo u sudoperi ponekad
ja i dalje furam cesma/frizider/bokal/casa a oni razladjeno glu glu laganica a ni filmic mu nisu pogledali qqqq
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.