Sledeci mission pack je jos bolji ali dosta kraci, ja sam ga jutros presao bas. Ostale su mi jos dve epizode ove dodatne pa cu onda da se bacim na jurenje onog prokletog archivmenta u Maze lvl-u.
GL sa time, ja kapiram da se netju cimati oko toga. Sumnjam da tju imati zhivaca za to.Sledeci mission pack je jos bolji ali dosta kraci, ja sam ga jutros presao bas. Ostale su mi jos dve epizode ove dodatne pa cu onda da se bacim na jurenje onog prokletog archivmenta u Maze lvl-u.
Pa ono pokusacu par puta ako ne ide jbga morace yt guide da radi.GL sa time, ja kapiram da se netju cimati oko toga. Sumnjam da tju imati zhivaca za to.
KRALJEVI MAMBAPredstavljamo bogove.
Na slici je u sredini John Carmack, samouki bog programiranja i mama i tata Doom i Quake enginea.
Desno od njega je John Romero. Romero zna da programira ali se vise bavi dizajnom igre, nivoa i produkcijom. Bez njega ni Doom ni Quake ne bi bili to sto jesu. Na slici je i njihovo cedo Doom. Dame i gospodo, poklonimo se
View attachment 2441
Figure na stolu izgledaju prejebeno, rado bi ih posedovaoPredstavljamo bogove.
Na slici je u sredini John Carmack, samouki bog programiranja i mama i tata Doom i Quake enginea.
Desno od njega je John Romero. Romero zna da programira ali se vise bavi dizajnom igre, nivoa i produkcijom. Bez njega ni Doom ni Quake ne bi bili to sto jesu. Na slici je i njihovo cedo Doom. Dame i gospodo, poklonimo se
View attachment 2441
I tata bi sine.Figure na stolu izgledaju prejebeno, rado bi ih posedovao![]()
Samo DM ima Quake 1ej malo sam okasnio....jel vas prosla volja? ocemo neki ffa malo ctf ovo ono ako ima...jel rade stare popularne mape il su ih "integrisali"?
cu uzmem ako nas ima dovoljnoprolly mogu da dovucem jos 2 ortaka
bas sam pre neki dan igrao quake live sa starim .cfg....suze radosnice...a q1 je jos brzi i ludji lol
Custom modovi i mape ce biti enablovane uskoro dodali su ''addon'' sekciju u igru kada su pravili ovaj remaster.valjda ce da puste modere da dovedu igru do savrsenstva onda
evo....imam sve narezano na cd#2, mape, defrager mape, ctf...ima i readme...odo u podrum da ga nadjem lol
and done...
View attachment 2313
View attachment 2312
Preostale epizode i content nastavljam ovih dana.