verry nice undenis, lepo skockano i fin tekst...sve sam procitao...skoro....dirnule me emocije (suze kad sam video q3dm17) pa nisam imao snage za q4 mnogo (kao ni za samu igru haha)
qc je napravio mnogo losih odluka, prva je bila engine igre....a onda su vezali dug niz losih marketing/game content odluka
mislim da se njime bave neki sibicari koji zive u loot box bajci
bukvalno nisu doneli jednu normalnu odluku u vezi monetizacije ove igre, a na stranu sto su prilicno iznervirali early kupce
btw ovu igru smo nas par platili dunno 30-40e....tbh tada je jos bila i najbolja lol maltene je bila na nivou placenog Quake Live-a
igra ima jako ludu dinamiku od prvog dana il je mrtvo more il raspad il nesto novo lepo il nesto novo katastrofa mrtvo more pa se pojave hiljade ljudi odjednom
uvek sam imao utisak da igram UE engine igru koja imitra Quake
prihvatio sam i sve ostale gluposti koje i vas trigeruju....ali ja sam ovu igru shift+delete zbog cheatera
ne toliko zbog samih cheatera, vec zbog totalnog nemara da se isti problem ukloni iz igre
pravili smo dosta puta pauze mesec dva kad je postalo nepodnosljivo, pa sve vratimo da proverimo moze li? i tako u krug godinama
nabavili smo i mi "cheat" za 1$....meni bilo lakse se ulogujem i pokrenem cheat engine i da vidim jel su ga banovali nego da cekam 5 min queue sa randomima

kolko imam poverenja u QC kapiram da radi i dan danas posle par godina
ne znam...smorilo me vise sve u vezi QC, mnogo sitnih razocarenja, sto sansi sam joj dao meh
mada (soooorry

) meni je taj QC raspad i dalje bolji od vecine cod/cs/battle royale pomama...tj svega sto se ne zove doom ili apex/titanfall
sad sam opet pogledao slike onog LAN part... errrr mislim ID Software studija...mnogo mi cool haha
moje drustvo i ja imamo bas mnogo divnih quake uspomena
a sve je pocelo sa 120 maraka za mreznu, 10 za spliter, 10 za terminator i 5 maraka po metru kabla...a ja bogat sa 10 maraka u steku
jadni moji drugari, ne znam sta sam im radio ali padali su jedan po jedan lol jednostavno MORALI smo da igramo quake