• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Quake serijal (1996-2005)

Odradi AI summary :D Oni koriste AI da naprave padding, mi koristimo AI da se otarasimo istog. Ono sto je moglo biti receno u 10x sazetijem obliku se izvitoperi na takav nacin da se vecina suptilnog konteksta izgubi 🤷‍♂️

Evo dao sam sansu, i zazalio. DVA sata sam dao liku da me ubedi da vredi gledati video. Nije rekao nista sto nisam znao, nije doprineo zajednici ni na koji nacin. Nista novo nije receno, ceo video je nekakav review Quake igre kao i svih ekspanzija. Uz to idu snimci gameplaya na tezini koja nije nightmare, a lik igra kao da je seo po drugi put za Quake (a govori kako igra 20 godina). Lik ne zna za skakanje, niti za izbegavanje ogre-ovih granata i slicno, lik ladno gleda u ogrea kako mu sipa dve granate u facu, i ne pomeri se.

Sreca pa sam imao viska vremena spremnog za bacanje. Ne volim cesto da pisam po ljudima koji utrose vreme na nesto kreativno, ali ovaj video je daleko ispod proseka kada su slicni videi u pitanju. Ovo je cista forma bez sustine, jurenje algoritma, pokusaj da se izbaci predugacak video jer... ne znam ni ja zasto. Ne kapiram youtube niti zasto su u poslednje vreme popularni jebeni video eseji od 3+ sati.

Ok, rant over.

Quake je do jaja igra, igrajte Quake!

Back
Top Bottom