• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PS4 XONE PC Psychonauts 2

meni je ovo igra bez ikakvog reda i redosleda. Previse dijaloga, milion informacija, nikako da igra “krene”.Vise filma nego igre. Ne znam gde sam posao, a gde sam dosao. Mnogo sam ocekivao i ako se nesto znacajno ne desi u narednom gameplaju- odustacu !

Jbg kada nisi igrao prvi deo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda sam shvatio lose, ali kada neko kaze da je u 'depri' zato sto je ostao sa RX570 - nekako kontam da ti je lose! :rolleyes: A ja sam nadovezao na to rezolucije i sve sta karta moze - pa se pitao gde škripi!?
Pa karti ništa ne fali, bila je najbolji bang for buck i pre ove nestašice samo jbg bio sam se navikao na dosta jaču gde sam često mogao da imam 100+FPS u 1440p.
Normalno je da sa RX570 to ne mogu u zahtevnijim igrama ali mi je drago što u poslednje vreme izlaze dobre igre gde i RX570 tera 144FPS.

Nije mi bio cilj da omalovažam ako je nekome ta karta super samo jbg čovek se mnogo lako navikne na bolje a teško na lošije.

Pa karti ništa ne fali, bila je najbolji bang for buck i pre ove nestašice samo jbg bio sam se navikao na dosta jaču gde sam često mogao da imam 100+FPS u 1440p.
Normalno je da sa RX570 to ne mogu u zahtevnijim igrama ali mi je drago što u poslednje vreme izlaze dobre igre gde i RX570 tera 144FPS.

Nije mi bio cilj da omalovažam ako je nekome ta karta super samo jbg čovek se mnogo lako navikne na bolje a teško na lošije.
Ok razumemo se, no takodje meni je RX570 bottleneck... Ali za sada i ovakav RTX, meni je sasvim komotno da sacekam neku bolju kartu.. Jos kada kontam da cu se na 1080p zadrzati jos neko duze vreme (do novog TV-a), ne zuri mi se...

IMG_20210914_000417.jpg
Ovde treba ova (zuta) poluga da se povuce (ona leteca pisma preusmeriti) - ali nece. Ili je bag, ili ja masim nesto 😤 (u glavi onog ludog matorog)

Za sada mi je ovo vrhunska igra, tachno ono shto sam ochekivao od nastavka jedne od najboljih PS2 igara. Odlichno izgleda, gejmplej je sasvim na mestu, jedinu su bossovi malko smor, ali ne bih preterano da dramim.

Evo par skrinova, ali idu u spojler jer mislim da je igru najbolje igrati bez da se ishta zna o njoj. Drago mi je da sam izdrzhao da odgledam samo kratak trailer i da sam izdrzhao da saznam mnogo o igri pre igranja.

66.png

77.png

99.png

777.png

Nisam imao prvi bag koji si spominjao, a sinotj sam preshao flea circus i vrteshka je radila normalno.
Igrash na PC? Koja verzija igre? Moja je 1.0 GOG.

PC..da..Istu verziju imamo i usporavanje je radilo normalno..No kada bacim moc na cirkus on se okrece 5x vecom brzinom. Neverica... Mozda bolje da mi posaljes tvoj SAVE ako si tu nege, nego da batalim igru... Jer nema sanse da zaobidjem problem... Sinoc mi propalo gejming veče zbog ovog, a vremena ionako malo za igre :sick:

Preshao sam ceo onaj deo koji ide nakon Flea Circus, dakle, preshao sam ceo Lucretia's Lament. Ako ti nije frka da odgledash to sve na YT, onda kapiram da vredi da poshaljem save.

Sad razmisljam koliko smo odmakli, iliti koliko do kraja igre...Ako ima dosta, onda cu krenuti jednog dana od pocetka (vredi ponovo)...Ako je kraj blizu...salji SAVE...Mozda posaljes u svakom slucaju :)

Sad razmisljam koliko smo odmakli, iliti koliko do kraja igre...Ako ima dosta, onda cu krenuti jednog dana od pocetka (vredi ponovo)...Ako je kraj blizu...salji SAVE...Mozda posaljes u svakom slucaju :)
Kraj igre je VEOMA blizu. Bolje je da ti poshaljem sejv nego da prelazish sve od pochetka.
Poshalji mi na private mail adresu na koju zhelish da ti poshaljem fajl.

Preshao igru.

Dakle, ova igra bolje pristupa mentalnim problemima nego Hellblade: Senua's Sacrifice. Pored toga, zabavna je, blesava, na momente dirljiva, ali bez da se preterano trudi da bude srceparajutja. Likovi su mi simpatichni, iako su poprilichno ruzhni, ali to se i ochekivalo s obzirom da su takvi i u prvom delu.

Combat je, na zhalost, chist prosek. Iako postoje neprijatelji kojima je potrebno pristupiti na odredjen nachin, kasnije u igri je mogutje gotovo sve reshiti pesnicama uz pomotj jedne ili dve psihichke motji. Boss fights prate gotovo isti shablon, a nisu gotovo ni malo izazovni. Samo sam se na jednom namuchio jer je na pochetku i zaboravio sam da imam odredjenu motj, plus sam kurchevito igrao bez healing itema.

Art style mi se veoma dopada, kao shto mi se dopadao u prvom delu. Chini mi se kao da ima manje nivoa, ali su neki od njih vetji i ima kul gejmplej momenata koji se ne ponavljaju u drugim nivoima, chisto da se ne svodi sve na skakanje po platformama. Jedan nivo me je podsetio na Overcooked :3 Jedino mi je bedak shto nije bilo nivoa slichnom onom Milkman Conspiracy iz prvog dela. No, nivoi su definitivno raznoliki i izgledaju odlichno.

Humor je skroz na mestu. Ima fora koje mi nisu bile smeshne, ali igra se ne trudi kao neke igre da me bombarduje forama i fazonima. Mislim da je pronadjen fin balans da ne izgleda kao da igra trajharduje s humorom (kao shto to umeju mnoge igre danas).
Pricha mi se dopala. Saznao sam neke detalje o Razu i njegovoj porodici, kao i mnogo toga o samim Psychonauts-ima. Svidja mi se shto kraj ostavlja mogutjnost za nastavke, a nije cliffhanger.

Ne bih mnogo da duzhim, ali moram retji da definitivno vredi igrati drugi deo ako ste uzhivali u prvom. Ako niste igrali prvi deo, na pochetku igre dobijate informacije koje su dovoljne da igrate drugi deo bez da se osetjate kao da ste neshto propustili.

Shto se mene tiche 8.5/10

Par screenova:

000.png

2222.png

888.png

555.png

Gilenzi ja ovu igru uopste nisam ukapirao. Ocekivao sam fun platformer, a dobio sam neke dijaloge koje nisam skapirao. Nidje nema borbe i ono sto platformer predtstavlja. Da li sam pogresio?

Gilenzi ja ovu igru uopste nisam ukapirao. Ocekivao sam fun platformer, a dobio sam neke dijaloge koje nisam skapirao. Nidje nema borbe i ono sto platformer predtstavlja. Da li sam pogresio?
Pa... koliko dugo si igrao igru?
No, igra ima fin broj dijaloga, tako da morash biti spreman na to, ako budesh igrao. Jeste igra platformer, ima i borbi, ali igra ima i poprilichan fokus na svet i prichu.

Igrao sam dovoljno. Nikada nisam znao gde je waypoint, iz tripa u trip, apsolutno nisam dorastao ovoj igri

Igrao sam dovoljno. Nikada nisam znao gde je waypoint, iz tripa u trip, apsolutno nisam dorastao ovoj igri
Eh, shteta. Meni se bash bash dopala igra, ali okej, mogu da razumem da nekome jednostavno ne lezhi ili se ne svidja.

Ja sam presao prvi deo i u to vreme mi je bila odlicna igra, ali sad me ne privlaci da igram dvojku, odbija me taj vizuelni stil, gameplay, dijalozi, prica, svet i likovi.
Smetalo mi je to i u prvom delu, ali sam lakse podneo tada, jer je veoma kvalitetna igra, kao sto sam siguran da je i dvojka, ko se pronalazi u tome.

Potvrdjujem da je igra dostojna prvog dela! Slicnu ocenu bih dao kao i Yuka Sakazaki... Meni je sjajan flesbek uradila! I izgleda da imam jak KOMP kad moc za usporavanje - meni ubrzava objekte :D Nisam ni nasao da je iko imao problem koji sam iznad opisao!
Chodex - za mene mozda trenutno najbolja platforma - bar ove godine.... Waypoint - moras sam pronaci - nema strelice da pratis ;) Mozes i pogledati sta ti je zadatak i gde - pa naci na mapi gde je to...

Back
Top Bottom