Reših da se malo odužim Capcomu, pre svega za prve 4 originalne Resident Evil igre (u pitanju su originalni Resident Evil 1, 2, 3 i Code Veronica, sve 4 meni podjednako drage i jedne od najboljih igara koje sam ikada igrao) pa reših da kupim ovaj bundle:
The ultimate Resident Evil bundle is here. Get Resident Evil Village: Gold Edition + all mainline installments, and help support charity with your purchase.
www.humblebundle.com
i napokon odigram i sve ostale igre onako kako su izlazile. Najsmešnije, baš gore navedenih originalnih igara nema u bundle-u
Ali nisam jedino zbog toga uzeo ceo bundle, vreme je i da se malo odužim i ovom community-u, a čime drugim nego mojim omiljenim serijalom posle Zelde, Marija i Half-Life-a. Pošto sam neke igre već kupovao, kupovao i prethodni bundle za 1$, ovo je višak. Svako ima pravo na po jednu igru, ko prvi devojci njemu devojka, pišite ovde ili u inbox, nemojte da se ljutite ako ne odgovorim odmah, iz nekog razloga već mesecima mi ne radi Tapatalk za ovaj forum pa ne zalazim više ovde toliko često:
Resident Evil Remake x2*
Resident Evil 0
Resident Evil 4 (original iz 2005.)
Resident Evil 5
Resident Evil Revelations
Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony x2*
*x2 - imam po dve kopije
Inače, moj Steam nalog trenutno
:

*samo mala napomena, od svih igara na slici iznad jedino Resident Evil 4 Remake nije moj, pozajmljen je za sada od drugarice preko Friends & Familiy Sharing