• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Poklanjam kljuceve

Uzeo nedavno Humble bundle pa poklanjam duple keyeve (Steam):

Baldur's Gate I: Enhanced Edition
Baldur's Gate: Faces of Good and Evil
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear

Pingajte me ako nešto želite!

Last edited by a moderator:
Baldur's Gate I: Enhanced Edition
Baldur's Gate: Faces of Good and Evil
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear
Pathfinder: Wrath of the Righteous
Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass
Hah zbog ovoga sam razmatrao da ga kupim. Ako mora samo jedna igra, onda bih uzeo Pathfinder: Wrath of the Righteous, ako može?

Reših da se malo odužim Capcomu, pre svega za prve 4 originalne Resident Evil igre (u pitanju su originalni Resident Evil 1, 2, 3 i Code Veronica, sve 4 meni podjednako drage i jedne od najboljih igara koje sam ikada igrao) pa reših da kupim ovaj bundle:
i napokon odigram i sve ostale igre onako kako su izlazile. Najsmešnije, baš gore navedenih originalnih igara nema u bundle-u :D

Ali nisam jedino zbog toga uzeo ceo bundle, vreme je i da se malo odužim i ovom community-u, a čime drugim nego mojim omiljenim serijalom posle Zelde, Marija i Half-Life-a. Pošto sam neke igre već kupovao, kupovao i prethodni bundle za 1$, ovo je višak. Svako ima pravo na po jednu igru, ko prvi devojci njemu devojka, pišite ovde ili u inbox, nemojte da se ljutite ako ne odgovorim odmah, iz nekog razloga već mesecima mi ne radi Tapatalk za ovaj forum pa ne zalazim više ovde toliko često:

Resident Evil Remake x2*

Resident Evil 0

Resident Evil 4 (original iz 2005.)

Resident Evil 5

Resident Evil Revelations

Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony x2*

*x2 - imam po dve kopije

Inače, moj Steam nalog trenutno :) :
Capture.PNG

*samo mala napomena, od svih igara na slici iznad jedino Resident Evil 4 Remake nije moj, pozajmljen je za sada od drugarice preko Friends & Familiy Sharing :)

Last edited by a moderator:
Back
Top Bottom