• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Podcasts tema

Sada mi udaraš na taštinu. :D Iskreno stvarno ne bih delio nešto da ne vredi ili ima trunčicu zanimljivosti. Postavio sam ove dve devojke iz Nemesisa, jer je bilo već priče o bendu kada sam najavio koncert. Mislim da je bend u tom rangu death metal Arch Enemy fazon sasvim u redu i mogu da dobiju malo više prostora nego neki muški bendovi. Pride je podcast nekako lagan, malo je cringe voditeljka, ali ove dve to nadomešćuju jer se dobro zezaju i simpatične su. @stale jeste, ima i Tinder, ali nisam ti ja to napisao. (da ne udari žena dok ti gleda iza leđa u monitor)

Blejali smo nekom prilikom u nekom društvu, budalec i gotivac do koske.

Cumtown super cut, kada pričaju o Matrixu. Gospode bože zašto su ovi ljudi toliko smešni.

The movie is extremely literal.

I think the real matrix, was the friends we made along the way.

You’re tellin’ me one day, I won’t have to wipe? No Neo. I’m telling you, one day... you won’t have to shit.

Dobro su ga sasekli. :D

Osim Džoa Rogana, jedini podcast koji baš pratim je jedan polu-lokalni "Sve po spisku", koji se bavi svim i svačim, ali najčešće prozivanjem svega lošeg što vlast/opozicija radi. Sad čekamo da se nakane, pa da krenu sa drugom sezonom.

Baš dobra priča o tužakanju McFarlane i Gaimana zbog Angele i rada na Spawn. Prljave taktike, i parnice. Da se napravi biopic od ovoga.

Back
Top Bottom